Opinie i propozycje zmian

Mnich - dokładnie o to mi chodziło. Naprawię to niedługo, bo wiem, że w starszym wyglądzie forum była taka opcja.

Edit
Już naprawione.
Mnie bardziej podobały się wcześniejsze wersje napisu "MafiaTown Polskie centrum serii gier Mafia" na bardziej trzymający się epoki. Czcionka jest dobra, ale kolor zbyt "nowoczesny".
Mnie też bardziej podobał się starszy napis,gdy nie byłem jeszcze zarejestrowany,a Mafia 2 mi śmigała.To były czasy.Ale mnie jak na razie wszystko na forum pasuje.
"Gniew jest krótkim szaleństwem"-Horacy ;-)
Aby zmniejszyć obowiązki Mafa- proponuję by Kevin - Redaktor nabył uprawnienia moderatora.

-Dosia92 - nie jest nawet podane kiedy się ostatnio logował. (myślę że wróci za niedługo)
-Cukier- Pracuje widzę że już rzadko będzie wpadał (ostatnia wizyta chyba 9 kwietnia)
-Acc - za cały mój pobyt raz lub 2 razy odebrał mój raport - a trochę ich wysłałem:P

Kevin jest tu co dziennie więc byłby na bieżąco, nie musielibyśmy klikać trójkącików :P

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Myślę, że pomysł o dodaniu nowego moderatora jest dobry, ale najpierw wypadałoby zapytać Kevina, czy byłby chętny przyjąć taką funkcję, w końcu ma on na głowie już obowiązki redaktora :)
Racja - moderatorzy naprawdę są nieaktywni, a administratorzy to nie są Bogowie i nie upilnują wszystkiego. Przecież to w końcu od moderatorów zależy czy pozwolą na spam na tym forum. Administratorzy są na dodatek teraz mniej aktywni dlatego przydałby się świeży moderator.
Fakt, przydałby się przynajmniej jeden aktywny moderator, bo ostatnio coraz więcej zgłoszeń wysyłałem (chociaż przez ostatni tydzień było trochę spokojniej). Nawet gdyby Kevin nie chciał to można by wybrać kilku aktywnych użytkowników z jako takim stażem i zrobić głosowanie.
Czy obrazki wychodzące poza ramki to tylko u mnie są?
wkleiłem fotke szeroką i wyszła.:P
http://mafiatown.gram.pl/forum/edycja-kolekcjonerska-mafia-1-t2865-75.html

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Jaką wkleiłeś - taka jest ;-)

co-ci-sie-nie-podoba-w-mafiatown-co-chcialbys-zmienic-t697-195.html#p49772
Proponuję, aby pisanie kolorem w postach było dostępne tylko dla administracji, a dozwolone zwykłym użytkownikom tylko w określonych przypadkach jak np. sens jakiejś gry w HP, założyciel jakiegoś tematu chce wyszczególnić jakieś punkty itp.

Edit
Kasia właśnie o coś takiego mi chodzi. Jak widzę, że foka, pisze posta i oczywiści musi dopisać na samym końcu drukowanymi literami i oczoje**** kolorem zdanie to mi się nie dobrze robi
Obrazek
Ja nie popieram (bez obrazy oczywiście, RG :) ). Niech wszystko będzie dostępne tak jak zawsze. Jeśli jakieś dziecko będzie nadużywało modyfikowania tekstu, to zostanie nagrodzone ostrzeżeniem. Nie ma co kombinować :)

Domyślałam się, że o niego Ci chodziło ;) To faktycznie było nadużycie, ale dostał za swoje.
Obrazek
Dobra wiadomość dla leniwych - zrobiłem tak, żeby zbyt duże obrazki w postach automatycznie się zmniejszały do odpowiedniej szerokości.
Maf właśnie dodałem zagadkę (jaka to gra) i obrazku nie zmniejszyło
Obrazek
Może twój obrazek po prostu nie był zbyt duży ;-) Pewnie jak dodasz jakiś obrazek w rozdzielczości np. 2048 x 1536 lub większej, to wtedy ci zmniejszy.
RG13 napisał(a):
Maf właśnie dodałem zagadkę (jaka to gra) i obrazku nie zmniejszyło

U mnie to tak wygląda:
http://i53.tinypic.com/rti7mh.png

Jaką masz przeglądarkę i jej wersję? Być może twoja jest ułomna i nie umie zmniejszyć obrazka.