Opinie i propozycje zmian

To inaczej, czemu inni mogą mieć większe sygnaturki, od innych? Przykład robertRobin88, wymiary sygny 500 x 137.....
Sory, że podałem akurat ten przykład, ale najszybciej znalazłem, jakby poszukać można znaleźć jeszcze kilka.
Obrazek
Skorzystali z okazji za czasów, kiedy były większe i zostały im do dzisiaj.
Dzięki za odpowiedź. Czyli nie ma szans na zwiększenie maksimum rozmiarów sygnatur?
Obrazek
Nie, nie ma.
Ja jako moderator powiem że bardzo przydała by się opcja pobijania tematów przez samych userów, oszczędzi to nie potrzebnych double postów i ewentualne edity będą zauważane. Piszę to, gdyż możliwe to jest tylko przez moderatorów (adminów nie wymieniam, wiadomo dlaczego :)) ) w momencie gdy sami (moderatorzy) napiszą ostatniego posta.
-podpis max 1 fotka.
-podbijanie tematów jak Napisał Dosia92 - mi by się to przydało...
-forum by zostało w tej wersji jakiej jest, nie rozpoczynajcie prac nad wersja v3. ta jest dobra :)

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
@dosia92:
Takie rzeczy to bardziej do autorów skryptu forum (phpBB) niż do mnie ;-)
Nie wiem czy to tylko u mnie, ale gdy próbuję się zalogować tak jak zwykle, poprzez okno logowania nad shoutboxem, to przekierowuje mnie do ponownego logowania. Wcześniej tak nie było, wklepywałem login i hasło i od razu byłem zalogowany. Teraz muszę robić to dwa razy. Nie żeby był to jakiś wielki błąd, ale jest to troszkę uciążliwe, więc wolę o tym powiadomić.
Ze względu na duże obciążenie serwera i długi czas ładowania strony będzie przywrócona druga wersja MafiaTown ze zmianami. Zmiany też będą dotyczyły forum.
Mi natomiast nie podoba się wysokość obrazków w sygnaturach. 125px były by idealne.
@DOWN Rozumiem, ale 80 pikseli to malutko :-/
Obrazek
http://mafiatown.gram.pl/forum/co-ci-sie-nie-podoba-w-mafiatown-co-chcialbys-zmienic-t697-165.html#p46152

@UP:
Innym starcza ;-)
Nie wiem czy w dobrym dziale, ale mam nadzieję, że tak. Proponuję założyć osobną zakładkę na stronie głównej na temat DLC do Mafii II, tak jak to np. wygląda na scorpions.cz. Na razie jeszcze niema żadnych artykułów na temat dodatków do DLC, ale obiecuję coś napisać :-P
Obrazek
W najnowszym newsie RG13 jest błąd w pierwszej linijce :-P
Zamiast
Kod:
Mafia II Director's Cut Edition

jest
Kod:
Mafia II Director's

Mała uwaga ;-)
Poza tym. Gdy dodaję newsa, i wstawiam obrazek w tagi BOX i IMG, to obrazek "schodzi" w bok. To jakiś błąd, czy ja coś źle robię?
Obrazek
Właśnie nie wiem czemu to tak się zmieniło, użyłem znaku
Kod:
'
jak pisałem i było normalnie, dopiero jak dodano to się tak zmieniło
Jak dzisiaj pisałem następny artykuł to zamiast znaczka
Kod:
było coś podobnego do tego błędu

Edit:
@Down, poprawiłem rozmiar, mam nadzieję, że teraz będzie się nadawać ;-)
Obrazek
Soberat napisał(a):
Mała uwaga ;-)
Poza tym. Gdy dodaję newsa, i wstawiam obrazek w tagi BOX i IMG, to obrazek "schodzi" w bok. To jakiś błąd, czy ja coś źle robię?

Coś źle robisz - przeczytaj dokładnie opis tagu BOX ;-)

RG13 napisał(a):
Jak dzisiaj pisałem następny artykuł to zamiast znaczka € było coś podobnego do tego błędu

Dzieje się tak, kiedy kopiujesz tekst prosto z Worda lub podobnego edytora. Przy okazji - przed wysyłaniem jakichkolwiek newsów i artykułów klikajcie na Podgląd, żeby zobaczyć jak to będzie wyglądało. Wiele przysyłanych artów ma zbyt duże obrazki (te należy przy okazji pakować do znaczników BOX).