Opinie i propozycje zmian

Moim zdaniem facepalm jest niepotrzebny, niezbyt za tym przepadam, chociaż jak trafi się coś, co załamuje na całej linii, to użyję pisząc po prostu <facepalm>. Ale tak to nie lubię. Jakby się pojawiła taka emotka, to niektórzy zaczęliby nadużywać. I nie chodzi o żadną zajebistość, której nie ma, ale to chama jak... Lepiej użyć wrednego jęzora - :-P
Obrazek
Maf napisał(a):
Nie da się tak zrobić.

dobrze że nie bo to zły pomysł z tą emotikonę.Jest dobrze jak jej niema. Kiedy konto samoczynnie sie usuwa? mam na myśli to iż jest zarejestrowanych 2000 userów z czego połowa pewnie logowała się tylko raz... rok bez logowania konto do usunięcia. jak wróci niech sobie założy nowe to jest minuta roboty. Chyba że tak jest? to ten post do usunięcia.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Co chciałbym zmienić/ co mi się nie podoba:
1. Walnął bym jako tło np. obraz z okładki Mafii 2, coś w stylu co ma portal Gothic Up(na forum)
2. Logo, też żeby było coś, np. tak jak jest teraz, tylko żeby Vito i Joe zajmowali prawie po połowie loga(dwa końce) i na środku ''Mafia Town''
3. Nie wiem jak z redakcją, ale na głównej widzę że jest ich mało...
4. Ogólnie, lay strony

Po takich zmianach strona by wyglądała podobnie jak oficjalna, może i jest z tym trochę roboty, ale efekty byloby naprawdę widać :)
Z tego co wiem, to Maf razem z znajomym pracują już nad nową wersją strony.
Vezyr napisał(a):
1. Walnął bym jako tło np. obraz z okładki Mafii 2, coś w stylu co ma portal Gothic Up(na forum) - Uwierz mi, wyglądałoby to tragicznie ;-)
2. Logo, też żeby było coś, np. tak jak jest teraz, tylko żeby Vito i Joe zajmowali prawie po połowie loga(dwa końce) i na środku ''Mafia Town'' - Nie wiem, co Ci przeszkadza to logo, ale OK, można by zmienić...
3. Nie wiem jak z redakcją, ale na głównej widzę że jest ich mało... - Niedługo będzie możliwość dodawania newsów na Stronę Główną przez siebie, a więc więcej osób jest chyba zbędnych ;-)
4. Ogólnie, lay strony - Chyba będzie :->

Po takich zmianach strona by wyglądała podobnie jak oficjalna, może i jest z tym trochę roboty, ale efekty byloby naprawdę widać :) - Po pierwsze i najważniejsze - oficjalna strona to nie MafiaTown,, tylko mafia2game czy jakaś inna... Czeska, założona prze 2K.

Odpowiedziałem pogrubioną czcionką. Przy okazji, zobacz temat "Prace na MT" czy jakoś tak/ ;-)
Mi się nie podoba że już po świętach a tu logo świąteczne. Dla mnie fajnie by wyglądało logo takie;
Z lewej strony Tommy (Mafia1) i Vito (Mafia 2)
Z prawej strony Paule (Mafia1) i Joe(Mafia 2)
Na środku u góry MafiaTown a na dole Mafia i Mafia2

To moje zdanie.
Cytaty:
1.
Joe - "Rany! Ile ich tu jest!"
Vito - "Tu musi być jakiś tunel do Chin."
2.
Henry- "Zabierzcie mnie do El Grecko"
Joe- "Do tego malarz ?"
@Up: umiesz czytać? To przeczytaj posty nad tobą. A jak dalej nie zrozumiesz to przeczytaj to: prace-na-mafiatown-t2529.html
Hmm... nie podoba mi się to, że zmieniono czcionki tych górnych napisów na forum ("Strona główna", "Forum", "Pliki" itd.). Poprzednia czcionka bardziej kojarzyła się z Mafią i nadawała klimatu forum. A co do tych obrazków do rang, to już nie chodzi o to, że usunięto je spod nicków, ale usunięto je jeszcze z profilu każdego użytkownika! To mi się bardzo nie podoba i byłbym wdzięczny, gdyby je przywrócono.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Może dalibyście postacie na główną strone , opis dzielnic może jeszcze misje.
Mówie prawde nawet kiedy kłamie.

Człowiek z blizną
Taki mały szczegół- kolorki Xtravaganzy i Cukra na forum różnią się od tych w postach.
Obrazek

Poprawione - M.
Mi bardziej podobały się wcześniejsze kolory grup użytkowników. Wcześniej: Green, Teraz: Green. Redakcja: Wcześniej: Light Green, Teraz: Light Green. Admini: Wcześniej: Red, Teraz: Red.

@Down: Redakcja też ma trochę zmienione. I admini też.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Albert302 napisał(a):
Redakcja: Wcześniej: Light Green, Teraz: Light Green

Redakcja zawsze miała jasny kolor. Z kolorem modków to fakt, mała zmiana była i nieco się mieszają z paskami na SB, nickami we wpisach na SB i w listach online. Kiedyś z Dośką spostrzegliśmy.

@Down: Kiedyś to zgłaszałam :)
Obrazek
Zauważyłem taki mały błąd w panelu użytkownika:
http://img207.imageshack.us/img207/6692/64184841.png.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Maksymalne wymiary sygnatur są zdecydowanie za małe, 450 x 80 to zdecydowanie za mało. Szerokość może być (450) ale maksymalna wysokość sygnatury (80) daje małe pole do popisu, można by ją zwiększyć do 130 :->
Obrazek
Niektórym to by nawet 500px wysokości nie wystarczyło. Sygnatura jest tylko podpisem - dodatkiem. Najważniejszy jest post, a jego właśnie przyćmiewały niektóre olbrzymiaste obrazki. Dlatego zostało to zmniejszone.