Opinie i propozycje zmian

Ykhm...
przed-premiera-f1.html

A to co jest?? Pre-relase = przed wydaniem/premierą

Dział zamknięty ponieważ mogliśmy sobie w nim spekulować co będzie w grze, jakie misje, itd.

@DOWN: To już musisz się zwrócić do góry, ja nie mam takiej mocy, zresztą nie zamykałem tych działów dlatego też nie będę ich otwierał samowolnie.
Tylko, że chodziło mi bardziej o formę czegoś takiego, jak w części o Mafii I tzn. po prostu miejsce na tematy o wersjach alpha i beta i ew. rozbieżności finalnej wersji od pierwszych konceptów gry.

A że Mafia I ma oddzielny dział z tym (wspomniane pre release właśnie)to chyba powinno być tak samo w przypadku drugiej części. Można by "otworzyć" na nowo ten dział.
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'
Już tak sobie kiedyś gdybałem :-) Uważam tak jak kolega wyżej. Można by dodać dział "Mafia II Pre-relase", albo "Mafia II Beta/Alpha", ale "Przed premierą" pozostawić zamknięty. ;-)
Jak o Mafii 2 Pre-release będzie wiadomo tyle, co teraz o Mafii Pre-release to dział się otworzy. Teraz to nie ma sensu.
A ja myślę, że można by już zamknąć dział i poddziały "Czytelnia". I tak są one zbędne, bo gazetki już nie wychodzą. ;-)

Przy okazji, czyż dział "Przed premierą" w kategorii o Mafii 2 nie mógłby mieć nazwy "Przed premierą - tematy archiwalne" lub "Przed premierą - Archiwum"? Taki mały szczególik. :-> To samo z "Czytelnią" i poddziałami. Zmienić je na archiwa.
nie zamknąć. może wyjdzie nowa PRL'owska gazetka o tym co się dzieje w mieście...

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Aha... W takim razie chociaż te poddziały o "LHDN" i "ECWN". :-)

EDIT:// W opisie "Śmietnika" jest napisane, że tematy starsze niż 3 dni są automatycznie usuwane. Jednak odkurzacz zawodzi i tematy się nie usuwają...
Nie bój się, nie zawodzi. Czyści co kilka dni.
W takim razie jest literówka w opisie, bo tam jest napisane, że co 3. ;-)
To zadziała tylko jak w ten trzeci dzień i dalszy wejdzie ktoś do tego działu. Nie ma żadnej literówki, wiem co piszę ;-)
Proponuję dodać emotikonę :facepalm:

Obrazek

może ona zastąpić tysiąc słów.. przydatna zwłaszcza na SB.
Nom, popieram pomysł Quatroxa. Jedna emotka tyle wyrażeń by zastąpiła. No i łatwiejsze będzie jej dodawanie, bo wpisze się tylko ":facepalm:" zamiast całego adresu emotikonki "http://www.the370z.com/images/smilies/facepalm.gif".
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Tak, a później dzieci które nie wiedzą w jakiej sytuacji użyć facepalma będą go wstawiały, bo to taka słitaśna emotikonka! I będę fajny kiedy go wstawię! Próbkę mieliście w temacie, w którym Xtravaganza przywitał bodajże filipa128 wstawiając facepalma, a za nim wstawił go tłum innych osób, pewnie nie wiedząc nawet dlaczego go wstawia. Nadużywany facepalm przestaje być taki zajebisty.
Więc może da się zrobić, aby emotka była dostępna dla osób które mają daną ilość postów, np. 100 lub 200.
Nie da się tak zrobić.