Opinie i propozycje zmian

Aleś się czepił. Daj sobie siana:

Maf napisał(a):
Jak na razie obrazków do rang nie będzie.
No, niestety. Tak już mam. Jak coś sobie upodobam, to uparcie dążę do celu :-> .
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Forum jest idealne z wyjątkiem SB który powinieien by być na górze a nie gdzieś na dole!/
Shoutbox jest dostępny w różnych miejscach: na stronie głównej, na forum i na osobnej stronie - tutaj. Do wyboru, do koloru.
nie wiem czy ktoś tu napisze jeszcze o rangach... chcesz? zamień awatara swojego na takiego z ranga... Maf może będzie miał udostępni i będziesz miał swoja range. Choć naprawdę nie wiem po co to jest. Nie donem się zostaje za samo pisanie.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Przestań, nie bądź takim minimalistą. Fajnie to wyglądało i dobrze, że Albert o to prosi.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Więc może po prostu doda się opcje do profilu typu "Pokazuj rangę jako obrazek". Nie byłoby z tym dużo roboty.
Ale jakby to wyglądało? Jeden użytkownik ma napis, inny obrazek. Myślę, że Maf wie, co robi i wyjdzie to nam lepiej niż my chcemy. To porządny i rozumny człowiek, dlatego gdyby chciał mieć obrazki, już by je dał. A może w zamian za nie czeka nas co innego? Taka miła niespodzianka? Kto wie... :-)
Skoro Maf napisał, że nie będzie, to znaczy, że nie będzie i nie ma sensu rozpoczynać na ten temat dyskusji. Szykują się jakieś zmiany, więc bądźcie cierpliwi.
prace-na-mafiatown-t2529.html#p42447

Proszę przejrzeć ten temat, a zobaczycie że ma na głowie ważniejsze sprawy niż głupie belki z rangami.
Ech, wy admini i moderacja macie gdzieś nasze prośby. Wszystkich trzeba wysłuchać.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Maf jest w trakcie prac nad zmianą layoutu strony. Prawdopodobnie planuje on coś innego, więc może dlatego nie ma tych obrazków. Ja na przykład wcale o to nie proszę, teraz również wygląda to całkiem nieźle.
Już ktoś to pisał, ale ja zaostrzę. Nie będę się rozpisywał, tylko dam przykładowy wpis do Regulaminu:
Użytkownicy, Administracja oraz Redakcja MafiaTown nie pomaga w problemach związanych z piracką wersją gry; nie wspomagamy pirackich wersji gry. Za notoryczne proszenie o pomoc użytkownik posiadający wersję piracką zostanie ukarany.

Co Państwo na to? :-)
Będzie takie coś w nowej wersji regulaminu.
Dlaczego na części forum poświęconej Mafii II nie ma działu " Mafia II pre release" tak jak w przypadku Mafii I ? Przydał by się chyba, nieprawdaż?
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'