Opinie i propozycje zmian

mi się już nie podoba Rnaki. powinien dostać bana za drugie konto bo pierwsze ma zbanowane tak?

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Pierwsze konto ma bezpowrotnie usunięte na własne życzenie. A czy powinien mieć bana też mnie zastanawiało, jednak Ac napisał...

Acozz napisał(a):
Regulaminowo nie, bo jego konto nie istnialo takze za multi nie moze dostac bana
Obrazek
Dobry sposób na oczyszczenie sobie ostrzeżeń. Teraz jednak nie będziemy usuwać kont osób, którzy mają ostrzeżenia - będziemy je deaktywować.
Maf - nie oczyściłem sobie ostrzeżeń, gdyż moje konto zostało usunięte już, gdy ich nie miałem. Byłem po banie. A multikonta nie mam, gdyż posiadam tylko jedno, to konto.
Mi np nie podoba się to że użytkownik w własnym poście nie może usuwać innych komentarzy (w swoim poście), usunąć tego posta !
Intel quad q8300 2,80 Ghz, 4 gb ram (ddr2), Geforce 460 GTX (1gb ddr3), Gigabyte GA-P43-ES3G.

Windows 7 Ultimate 32-bit
A można po polsku?
Maf, chodzi mu o to, że chciałby móc usunąć swój post... Ale pierwszej części nie rozumiem, chyba coś z notowaniami moderacyjnymi. :-)
Moim zdaniem chodzi mu o to, że nie może usuwać postów w stworzonym przez siebie temacie
Obrazek
To nie ode mnie zależy. Ja niestety nie pisałem skryptu forum.
ja myślę że usuwać postów innych użytkowników w swoim temacie. czyli jak ja stworze temat jestem moderatorem w nim i decyduje kogo post jest dobry kogo nie(to go usunę jak mi nie będzie pasował) dla mnie i tak to zbędne od czego jest raport zgłoś posta. można też swojego zgłosić do usunięcia.

i myślę też że dobrze byłoby napisać w regulaminie "nie pomagamy pirackim wersją gry." lub coś w tym stylu...co kilka dni się ktoś wybija że mu nie chodzi....

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
@UP - mi wystarczyłaby opcja zamykania własnych tematów, chociaż i tak nie jest to niezbędne ;-)

Btw. proponuję podzielenie galerii na działy, np. zdjęcia z samochodami "w roli głównej" znajdowałyby się w dziale "Samochody i pościgi: itd. Rozumiecie? :-) Będzie łatwiej znaleźć interesujący nas screen.
Biorąc pod uwagę, że w galerii jest ledwie 60 screenów (w jednej i drugiej) to nie bardzo jest co dzielić na kategorie... Jeśli ktoś chce sobie coś znaleźć, to to znajdzie, przejść przez 60 screenów nie jest chyba tak trudno, a?
Wdg. mnie nie powinno być funkcji usuwania postów i tematów.Od tego jest moderacja.Chyba po to oni tu są.
Obrazek
Co do screenów mogło by być ich więcej.
Maf, zrób te obrazki rang :lol: .
Obrazek
L.A. - the city of crimes