nivener ma rację.
Poza tym nie podoba mi się pomysł tworzenie "konkursu" na najlepszego vice-mistrza. Plebiscyty i wyścigi aby udowodnić sobie kto jest fajniejszy i kto bardziej się nadaje do danej rzeczy to nie moja brocha. Tym bardziej, że już na pewno nie dam nikomu z was mojego numeru telefonu, bo to wykracza poza granice internetowej anonimowości, która mi odpowiada. Z kolei gg ani innego komunikatora nie używam, więc gdyby ktoś miał się dowiedzieć co i jak dalej, to i tak musiałbym się pojawić na forum.
Jak na razie, to widzę osoby, które jasno określiły, że sesja - jeżeli nie ma pewności, że potrwa długo - nie ma sensu. Reszta jest niezdecydowana albo pisze rzeczy, które ja odbieram trochę jak "rozumiem, że możesz nie mieć czasu, mimo wszystko zaryzykujmy ale w taki sposób, abyś na pewno ten czas magicznie znalazł"
No i jeszcze jest Rnaki, który odkrył tutaj swoją szansę na wspaniały PBFowy debiut, co uważam, za wręcz żenujące. Człowieku - ja wiele godzin poświęciłem na przygotowanie tej sesji. Jeżeli miałeś okazję zobaczyć jak wygląda podforum PBFu, jak opracowane są działy itp, to powinieneś to wiedzieć. Jedyne o czym tu piszesz, to, że z pewnością nadajesz się na Mistrza, choć to jasne, że doświadczenia w prowadzeniu RPG/PBF nie masz żadnego. Rób sobie poligon doświadczalny gdzie indziej, bo jak dla mnie to jest zupełny brak szacunku do pracy, którą włożyłem w ten projekt.
Wygląda na to, że PBF będzie musiał trochę poczekać. Ale jeżeli ktoś ma jakieś cenne propozycje/uwagi, to walcie śmiało.