Re: Mafia PBF - Co o tym sądzicie?
Zbir
464
Rnaki, to miło, że masz tyle do powiedzenia na temat, co do którego nie masz pojęcia. Ale czy ty widziałeś w ogóle tablicę związaną z PBF'em, którą od początku do końca przygotowałem ja (ofc. z pomocą techniczną Administratorów). Gdybyś widział, to zrozumiałbyś, że TEN PBF jest stworzony konkretnie pod MOJĄ historię i MOJĄ rozgrywkę.
"I równie dobrze może to prowadzić na przykład Administrator"
No to miło. A widziałeś, żeby którykolwiek z administratorów się tutaj deklarował, że chce się podjąć takiej inicjatywy? Nie? No właśnie.
Jeżeli ktoś rzeczywiście jest zainteresowany całym przedsięwzięciem, to zapraszam na PW. Napiszcie mi jakie doświadczenie macie w związku z PBFem, przedstawcie próbkę swoich możliwości fikcyjno-literackich, tak abym wiedział w jakie ręce miałbym oddać PBF'a.
"I równie dobrze może to prowadzić na przykład Administrator"
No to miło. A widziałeś, żeby którykolwiek z administratorów się tutaj deklarował, że chce się podjąć takiej inicjatywy? Nie? No właśnie.
Jeżeli ktoś rzeczywiście jest zainteresowany całym przedsięwzięciem, to zapraszam na PW. Napiszcie mi jakie doświadczenie macie w związku z PBFem, przedstawcie próbkę swoich możliwości fikcyjno-literackich, tak abym wiedział w jakie ręce miałbym oddać PBF'a.