No cóż. W tym oto właśnie momencie mówię:
Mafioso - odpalaj!
PBF jest gotowy. Parę WAŻNYCH uwag.
ZAPOZNAJCIE SIĘ ze wszystkimi tematami zarówno w waszych działach jak i na tablicy ogólnej.
BŁĘDY SĄ NA PEWNO - zwróćcie uwagę ile musiałem natworzyć nowych postów/tematów, wymyślić wątków, ogarnąć kart. Pomnóżcie sobie to co macie w działach x ilość graczy. Musicie więc zrozumieć, że błędy, literówki, pomyłki, będą.
NIE WSZYSTKO jest takie, jak w waszych kartach. Parę postaci musiałem zmienić mniej lub też więcej. Dlatego też ważne jest abyście przeczytali dokładnie WSZYSTKIE tematy.
NIE PSUJCIE sobie rozgrywki - nie kontaktujcie się z innymi graczami w sprawie postaci, bo będzie dużo mniej ciekawie. Z biegiem czasu i tak się spotkacie w grze i będziecie mieli okazje utworzyć wspólne grupy ;)
SPRAWDZAJCIE swoje posty i upewniajcie się, że napisaliście wszystkie potrzebne mi informacje ale jednocześnie nie wybiegacie z umiejętnościami/możliwościami/czasem zbyt daleko. W ten sposób "zoptymalizujecie" czas rozgrywki - nie będzie trzeba go marnować na wyjaśnianie sobie pierdół.
ZGŁASZAJCIE wątpliwości i zauważone błędy.
WYROZUMIENIE I CIERPLIWOŚĆ - Bo to od cholery roboty i jeden człowiek, który musi nad tym zapanować ;)
Teraz pozostaje wam sprawdzić hasła (wysyłam właśnie na PW) i rozpczynać.