Mafia II DEMO

A ja mam taki problem:

http://img704.imageshack.us/i/60994095.png/

Proszę o pomoc!

Edit: Działa! :-)
Obrazek
Musisz poczekać. To całe ustawianie troche trwa... mi konfigurowało jakieś 10 minut.
a ktos moze pobieral na xboxa?
bo probuje przez ta strone http://marketplace.xbox.com/en-GB/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d802545407e6/i nie moge
Gram sobie na wysokich i jest świetnie! Właśnie przed chwilą obrabowałem stacje benzynową, hehe. :D
Obrazek
Ta gierka jest super:) Właśnie sobie pograłem troszke:) Interakcja jest ogromna - mozna nawet ukraść hot doga;p a i policja reaguje nawet na przewinienia innych. Policja jest rewelacyjnie dopracowana w tej grze:)
Ściągam sobie demo na laptopa :D (Core 2 Duo 1,66 GHz 2gb Ram GeForce go 7300 512mb) To będzie cud jak odpalę tą grę :D
Jestem po pierwszym włączeniu (93 minuty). Gra jest rewelacyjna. Żywe miasto, grafika i soundtrack tworzą super wrażenie. Strzelaniny są boskie. Interakcji co prawda jest dużo, ale też są pewne ograniczenia, np. tak jak można wejść w każdego przechodnia, tak w gościa z gazetą nie można. Model jazdy (normalny)...z początku irytowało mnie skręcanie, ale kilka minut i już opanowane.
W dodatku całość jest świetnie zoptymalizowana, bo na mojej wadliwej karcie nie było widać żadnych odchyleń z tego powodu.

To takie pierwsze wrażenie, bez zagłębiania się w szczegóły.
Właśnie sciągnełem tą Mafie i gdy daje "Graj" to jest to przygotowanie i potem juz wyświetla sie okienko z bohaterami Mafii II no i niestety wyskakuje błąd "PhysX SDK is not initialized. PhysX system will be installed" potem wyskakuje takie okienko z instalacja chyba tego PhysX,a ale nawet sekunda nie minie i sie wyłącza. Co zrobić?
Obrazek
sciagnij sterowniki najnowsze do karty graficznej.
U mnie gra chodzi na średnich +. Praktycznie tylko filtrowanie zniżyłem, bo gra się ścinała i wywalała. Ogólnie jestem pod wrażeniem. Filmiki powalają, chociaż widziało się ich już n-razy. Strzelanina i jazda autem b. dobrze wyglądają. Na początku jak włączyłem realistyczną jazdę to człowiek głupiał, bo auto zarzucało jak tylko się dało, ale w końcu opanowałem wszystko :-D Miasto widać żyje własnym życiem. I te znajdźki, nigdy w grach jakoś nie przywiązywałem do tego uwagi, ale tu się to zmieni :mrgreen:
"Next time... There'll be no next time"
Chyba jest to naprawde robione specjalnie na demo ;)
Gdy dojedziemy do torów nad wiaduktem gdzie niegdzie w tunelach są ściany i nie dorobione tory to taki mały kąsek który zauważyłem ;P
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
Też mieliście na loadingu cytaty z procesu Tommy'ego Angelo? Na wersji konsolowej ich już nie ma, jest pokazana za to rozpiska pad'a, gdzie co jest.
demo w ilu procentach zostalo ukonczone? bo tez wlasnie widze ze duzo niedociagniec jest

@Artcik no tez katem oka zauwazylem Tommy Angelo
Demo jest stworzone z gry, która była wykonana w 100%.
Świetne demko. Wciągnęło mnie na całe dwie godziny bez wyłączania. :D