NO więc pograłem 10 minut i do tego przeszedłem całą misję.
Zaczę od wymogów i tego jak działa gra, na sprzęcie AMD Phenom x4 810 2,6GHz 2GBRAM i RAdeonie 4870, gra chodziła w najwyższych detalach, pozwoliłem sobie nawet włączyć Physx, ale nie wiem czy to tak działa na radku, w każdym razie na PHYSX o ile w mieście dało się jeździć (30fps) to jak zacząłem misje, wybuchy, świstające kule odpadające ściany itp. to było 10fps'ów xD
No to mowie, zobacze jak zadziała na średnich, ku mojemu zaskoczeniu 50fps jak w mordę strzelił.
Ogólnie to dobrze zoptymalizowany tytuł, jak na grafikę którą sobą reprezentuje jest naprawdę nieźle, warto zwrócić uwagę na ładne cienie oraz przyzwoite tekstury, a teraz odpowiedź na pytanie co poniektórych(w tym i moje) po wejściu samochód sam się odpala, ale na szczęście po wyjściu sam gaśnie. Więc jest dobrze, samochody są pięknie zrobione czuć że jeździ się jakimś rzęchem, klekocze, stuka i jest wolny. Szybkie samochody są dla mnie troszkę za szybkie.
Osobiście moim faworytem jest ten, jest stateczny, nie za szybki nie za wolny, posiada wygląd w moim stylu.
Troche już rozwalony(imho rozwalają się całkiem ładnie)
Walka na pięści jest rzeczywiście łatwa
Tak jak to, że bardzo łatwo zgubić policję. Mam nadzieje że w pełnej będzie inaczej, tutaj wystarczy że odjedziemy w którąś stronę i pach gwiazdki znikają. Nie dziwie się że twórce nie zaimplementowali prucia z samochodu, to był by już w ogóle banał.
Zresztą zdaje sobie z tego sprawę że to demo, ale przy kradzieży aut miała być minigierka, nie ma jej w demie. Można tylko podejśc do wozu i wytłuc szybę.
Zauważyłem że przechodnie reagują gdy z impetem ruszymy samochodem, albo gdy wyjmiemy gnata.
Ogółem chyba się jednak skuszę, boli mnie tylko to że nie mam zniżki od panów z cenegi.
OCena za demko? 9/10, chociaż myśle że nie ma co oceniać dema. Wkońcu to taki prerelease.
Macie jeszcze kilka screenów.
Spolszczenie jest boskie, co nie? Autorzy nie szczędzili na przekleństwach, więc nie ma mowy o cenzurze.