Mafia II DEMO

Chyba w tym demie jest jeden błąd. Jak jedzie się szybko (przekroczenie predkości), a policja jedzie w przeciwnym kierunku, to Cie nia łapią, nawet stopień poszukiwania się nie zmienia. Nic zero reakcji.

PS. Wiecie gdzie jest reszta tych Playboy w demie ukryta, bo nie moge znaleść
Nieźle się uśmiałem! Z ciekawości uruchomiłem sobie PhysX/APEX na wysokich ustawieniach i wszystko działa w ~ 30 FPS (reszta ustawień tak samo wysokie) :mrgreen: A nawet nie mam karty od Nvidii :-D
Mam problem.Demko mi się ściągło,ale jak je włączam to widać te postacie potem jest czarny ekran i klepsydra po środku ,a po chwili się wyłącza.Co mam robić?Mój sprzęt to:
-system Microsoft Windows XP professional
-komputer:
-Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T2370 @ 1.73GHz,1.87 GB RAM.
-karta graficzna:ATI Radeon Xpress 1100
-karta dźwiękowa:nie wiem
Mam nadzieję że mi ktoś pomoże.
"Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu" (Ferdynand Kiepski)
Mam podobny problem, z tym że włącza się ta plakietka z trzema bohaterami i dalej nic. Nie ma czarnego ekranu, nie wyświetla błędów itd.
muore il bandito, la mafia vive
A ja mam takie pytanko, bo juz chyba od dwoch godzin rozbijam sie samochodami po miescie w mafii II i nie zaczynalem jeszcze misji. Jesli wykonam misje to bede mogl pozniej dalej sobie grac w demo? Czy moze sie wylaczy i nie bede mial juz mozliwosci zagrania?
Jeśli chcesz tanio ściągać z rapidshare, hotfile, megaupload i wielu innych serwisów wejdż na tą stronę, a reszty dowiesz sie w regulaminie. Polecam bo sam korzystam z tego serwisu.
Obrazek
Możesz śmiało przystępować do misji, ponieważ nie zablokuje Ci to gry. Możesz podchodzić do misji ile dusza zapragnie:)
Ile te demo ma gb ?
Wielkie dzieki za pomoc :) Caly czas sie balem ze jak sie skonczy zcas to wylaczy mi sie gra dlatego dawalem sie zabic w ostatniej minucie heh :) Dzieki jeszcze raz
Jeśli chcesz tanio ściągać z rapidshare, hotfile, megaupload i wielu innych serwisów wejdż na tą stronę, a reszty dowiesz sie w regulaminie. Polecam bo sam korzystam z tego serwisu.
Obrazek
Mam problem. Gdy kończy się cutscenka (ta pierwsza) mam bluescreena. Czy to wina sterowników? (mam oryginalne z płytki od laptopa).
kaj napisał(a):
Mam problem.Demko mi się ściągło,ale jak je włączam to widać te postacie potem jest czarny ekran i klepsydra po środku ,a po chwili się wyłącza.Co mam robić?Mój sprzęt to:
-system Microsoft Windows XP professional
-komputer:
-Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T2370 @ 1.73GHz,1.87 GB RAM.
-karta graficzna:ATI Radeon Xpress 1100
-karta dźwiękowa:nie wiem
Mam nadzieję że mi ktoś pomoże.

Na tej karcie graficznej ta gra nie ma prawa działać, więc nie dziw się że tak jest.
Mnich napisał(a):
Mam podobny problem, z tym że włącza się ta plakietka z trzema bohaterami i dalej nic. Nie ma czarnego ekranu, nie wyświetla błędów itd.

Prawdopodobnie masz za słabą kartę grafiki tak jak kolega wyżej.
Ponawiam pytanie, i proszę o odpowiedź ile waży demko Mafi 2? (ILE GB) ;D ?
Proszę o odpowiedź
1067 MB / 1 GB.
Mam kolejne pytanie czy musze mnieć zainstalowany steam na komputerze ? bo mam swojego steama ale mam cos zepsutego ,że nie może się steam już od tygodnia zaaktualizować bo mialem format kompa i nie wiem czy się martiwć o to ze jak nie moze mi sie steam zaaktualizowac to czy da rade sciągnąc i zagrac w mafie
Musisz mieć wgrany Steam.
W takim razie mam pytanie, ponieważ nie jestem obcykany w sprawach komputerowych.
Czy na takim sprzęcie Mafia 2 by chociaż odpaliła?
procek - Intel Core i3-330M 2,13 GHz, 3MB L3 cache
pamięć - 2GB DDR3(z możliwością rozbudowy do 8GB)
karta graficzna - Intel HD Graphics(Microsoft DirectX 10)
system - Windows 7 Home Premium 64-bit
napęd - DVD-Super Multi DL drive
dysk twardy - 250 GB
muore il bandito, la mafia vive