Mafia II DEMO

@UP
Fakt, tego nikt nie wziął pod uwagę. Ale jak to mówią poczekamy zobaczymy. Tym bardziej że tylko 12 dni zostało. Jednak wolałbym aby pierwsza opcja Wojtasa była prawdziwa.
Tak wgl. to ma ktoś link do wypowiedzi o tej białej broni, bo ja chyba to pominąłem..
Gangster napisał(a):
chociaż zastanawia mnie po co ten tasak.

Gangster napisał(a):
a w jednym trailerze Joe miał kij

Nie tylko w trailerze ale w cutscence jednej z misji.

Chyba twórcy miło nas zaskoczą.
Obrazek
Ten kawałek miasta w demie nie jest aż tak bardzo zabudowany.Wydaje mi się,że Ci co zagrali w demo na full detalach plus bajery typu PhysX i Apex to w pełną wersje już na full nie zagrają.Pojawi się więcej AI na całej mapie.Co o tym myślicie ?
IntelCore i7 920/GeForce GTX 295 x2,/3x2 OCZ Ram/Win 7 64-bit
Nie, bo tamte miasta też żyją, tyle, że są po prostu oddzielone barierą. Ale na pewno podniosą się trochę wymagania przy zimie, tak myślę.
Obrazek
A ja tak nie myślę, przecież podczas jesieni liście z drzew będą spadać, deszcz będzie padać. Więc nie tylko zima może być wymagająca.

PS: Oglądajcie allegra 21 sierpnia będzie recenzja Mafii 2.
Witam.No cóż moje oczekiwania mnie nie zawiedli, oczywiście minusy są, ale to już tak jest, nie ma gry bez minusa.Spodobało mi się w demo prawie wszystko,oprócz głupich policjantów,mam nadzieje że to będzie poprawione ,tankować auto przyjemnie, myjnia obok stacji paliw też robi wrażenie,mechanik też,lodówkę można wyczyścić -zjeść i wypić wszystko,sklepy i fastfood też wygląda w porządku,ale życie które same uzupełnia się mogło by uzupełniać jak coś zjesz albo czegoś napijesz się,i wskaźnik prędkości i ilości paliwa jest no ni jaki.Czekam na pełną wersje, myślę że warto było 8 lat czekać.
mafia573 napisał(a):
A ja tak nie myślę, przecież podczas jesieni liście z drzew będą spadać, deszcz będzie padać. Więc nie tylko zima może być wymagająca.

PS: Oglądajcie allegra 21 sierpnia będzie recenzja Mafii 2.

Mam nadzieje,że jakoś naprawdę znacząco wymagania wtedy niewzrosną :-?
IntelCore i7 920/GeForce GTX 295 x2,/3x2 OCZ Ram/Win 7 64-bit
Pytanie: Czemu w demo Vito cały czas biega, na filmikach widziałem kilka razy jak szedł sobie normalnie - idzie się jakimś klawiszem?
Obrazek
Cougar napisał(a):
Pytanie: Czemu w demo Vito cały czas biega, na filmikach widziałem kilka razy jak szedł sobie normalnie - idzie się jakimś klawiszem?

Można chodzić, wczoraj normalnie chodziłem ,tylko żeby nie skłamać nie pamiętam jaki przycisk, dwa razy trzeba nacisnąć.
Tak jak w pierwszej Mafii chodzić można po wciśnięciu klawisza TAB.
Ediss napisał(a):
Tak jak w pierwszej Mafii chodzić można po wciśnięciu klawisza TAB.

Co ty pierdzielisz w pierwszej Mafii jak naciskało się tab to wyskakiwała mapka.
Klawiszem TAB włącza się mapkę a chodzi się wciskając klawisz Caps Lock.
Cougar napisał(a):

Za zmianę trybu poruszania się odpowiada klawisz CapsLock. Wciśnij raz - Vito będzie spokojnie spacerował i nie będzie na nikogo wpadał. Wciśnij drugi raz i powróci do "truchtu" ;-)
Caps Lock wciskasz i będzie chodzić normalnie :-)
Wojtas szybszy był :-P