Mafia II DEMO

Matis napisał(a):
No jeszcze czego, oni chyba mieli inną wersję. Według mnie to dobrze, że demo jest mocno okrojone (chociaż i tak w nie niestety nie zagram). Demo w jedynce miało (o ile się nie mylę) niecałą jedną misję, więc tu i tak masz lepiej.

A co do moich odczuć "po" demie, to one w zasadzie nie istnieją, bo nie grałam.

// Edit: 27000 post naszego forum ;)

A gdzie ty masz w tym demie "dwójki" całą misję? Przecież się kończy na moście i ciąg dalszy nastąpi.

Podejrzewam, że Kasi chodziło o to, że tu możesz zagrać nie tylko w misji, ale też swobodnie porozbijać się po mieście. Nie tak jak w jedynce, kiedy mogliśmy zagrać tylko we fragment misji. Tu rzeczywiście jest też jedna misja, ale też możliwość eksploracji miasta. Dlatego Kasia powiedziała, że tu i tak jest lepiej.
http://pokazywarka.pl/mdyvsf

witam po drugiej stronie bariery :D

jeżeli nikt nie ma nic przeciwko mogę podać sposób dostania się na druga stronę.
Długo byłeś za tą barierą?
Pewnie był tylko na brzegu, a później pisało mu Mission Failed. Nie rozumiem ludzi, którzy chcą dostać się na drugą część bariery. Psujecie sobie tylko pierwsze wrażenie jak odpalicie pełną wersję...
Obrazek
z tą długością przebywania za barierą zależy od tego jak daleko pójdziesz, prawdę mówiąc za daleko nie zajdziesz.
Ja pobrałem trainer stąd:
http://rapidshare.com/files/412199549/M2_trainer.rar
I wszystko śmiga bez żadnych wirusów ;)

Tamten z YouTube bałem się pobierać, bo nie było żadnych komentarzy ;)

Dodatkowo trainer przeskanowałem esetem i wszystko jest w porządku. Możecie śmiało pobierać ;-)
O ile jeszcze mogę zrozumieć, że ktoś chce mieć "nieskończone zdrowie" o tyle, nie mogę zrozumieć ludzi pobierających trainera na wszystkie bronie z gry. Nie lepiej poczekać na pełną wersję i samem poznawać arsenał ?
Nie cytuj posta wyżej - M.

Trainer, który podałem przed Twoim postem ma tylko nieskończoną amunicje BEZ BRONI! Nieskończoną kasę, nieskończony czas grania oraz opcję crash game. Trainer nie posiada wszystkich broni tylko te, które są dostępne w demie.

Nie mam zamiaru ściągać trainera na wszystkie bronie z gry, bo wolę sam je poznawać w pełnej wersji.
Tak wiem ;-) dlatego napisałem, że rozumiem takich ludzi jak Ty... tych innych nie kumam :-) Dla mnie to jest zwyczajne psucie sobie zabawy z pełnej gry.
Trainer działa, ale nie do końca dobrze.

Wysypuje grę po pewnym czasie.
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
U mnie wszystko śmiga. Nic się nie wysypuje...
To tak jakby zjeść deser przed obiadem... Oj ludzie ludzie.
chciałbym aby zrobili takiego Trainera żeby były wszystkie auta i całe miasto odblokowane
a najlepiej żeby z demka zrobiła się pełna wersja ;)
osobiście już usunąłem z dysku demko i z niecierpliwością czekam na pełną
A ktoś wie którym klawiszem włącza się ograniczenie prędkości? :mrgreen:
Obrazek