Mafia II DEMO

sorry, graczem już długo jestem i z doświadczenia wiem, że jeżeli w tym demie są błędy to i w pełnej będą identyczne.
Core i5 750 3.20 Ghz, Asus GTX 680, 8 GB DDR3 1600 Mhz Geil, Asus P7P55D-LE, Seasonic X 650 W, Win7 Home Premium 64bit
Nie wiadomo, nie wiemy z jakiego okresu pochodzi kod gry. Np. w wersji prasowej ta misja działa się podczas zimy.
To czyli mi nikt nie pomoże...
Freddie_1993 napisał(a):
To czyli mi nikt nie pomoże...

Załóż temat w odpowiednim dziale, tu nie będziemy się gnieść.
Odkryłem wszystkie w Mafii II Demo playboy,e.:

Na PC mi nie poszło ale mam też coś takiego jak Xbox 360 :mrgreen:
Obrazek
W sumie myśłałem, że te Playboye, będa inaczej wuglądać, ale może być
Komputer:
Core 2 Duo 3,0gHz
3,25 GB RAM (normalnie 4GB ale tyle pokazuje [może nawet tylko tyle wyłapuje, nie pamiętam] XP)
nVidia GeForce 9800GT 1GB

Problem:
Podczas grania w demo, Mafia potrafi mi się przyciąć.... Gra lata płynnie i nagle stop na 1-2sec. Nie ma różnicy czy na MAX detalach czy na MIN i tak ma takie przycinki ;] Kiedy nie ma przycinek na maksymalnych wymaganiach normalnie chodzi płynnie i w ogóle. Po prostu powiedzmy co 4 min. staje na 2 sec. Ktoś wie co może być przyczyną? :/

Niestety defragmentacja nie pomogła :/ Dzięki za chęci (Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł albo wytłumaczenie? Troche to dziwne skoro GTA IV latało mi bez zająknięcia na praktycznie MAX detalach.)
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
Physik masz wylączone?
Soldi napisał(a):
Physik masz wylączone?

Tak, tak. W ogóle to sprawdzałem włączone, wyłączone ;p aż taki syf już mam na komputerze? xdd
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
Byliście w barze? Kilkoma szklankami whiskey można się upić. :D
I jeszcze jedno - ku mojemu zaskoczeniu zostałem zabity gdy policjant strzelił w dystrybutory paliwa za mną. :D
W tej grze to każdy murzyn jest uzbrojony -.-
Core i5 750 3.20 Ghz, Asus GTX 680, 8 GB DDR3 1600 Mhz Geil, Asus P7P55D-LE, Seasonic X 650 W, Win7 Home Premium 64bit
Crew napisał(a):
W tej grze to każdy murzyn jest uzbrojony -.-

Jak to w Ameryce bywa :D Murzyni w M2 robią za gang, jak Ci mafiozi ubrani w czarne płaszcze w pierwszej części
Obrazek
I jeszcze silnik można naprawić. :D
eeeeeee do niczego myślałem że będzie jak w gameplay gryonline że wybierasz misje a nie jedna tylko :evil:

i Jest Możliwość Otwierania Bramy W każdym podwórku dobre na RP :-)
Może odrazy chciałbyś całą grę w demie...jedna misja wystarczy, bo przedstawia schemat i nie ukacuje zbytnio fabuły