1. Dom Vito. 2. GunShop 3. Sklep z ciuchami nie daleko Gunshopu (na tej samej uliczce) 4. W barze w dolnej części mapy (dokładnie na tej samej uliczce gdzie rozpoczynamy misje) 5. Jak wyjdziemy po schodach gdzie znajduje sie grubasek zaraz tam sa skrzynki na skrzynkach playboy.
To chyba tyle.
Na PC mi nie poszło ale mam też coś takiego jak Xbox 360
Komputer: Core 2 Duo 3,0gHz 3,25 GB RAM (normalnie 4GB ale tyle pokazuje [może nawet tylko tyle wyłapuje, nie pamiętam] XP) nVidia GeForce 9800GT 1GB
Problem: Podczas grania w demo, Mafia potrafi mi się przyciąć.... Gra lata płynnie i nagle stop na 1-2sec. Nie ma różnicy czy na MAX detalach czy na MIN i tak ma takie przycinki ;] Kiedy nie ma przycinek na maksymalnych wymaganiach normalnie chodzi płynnie i w ogóle. Po prostu powiedzmy co 4 min. staje na 2 sec. Ktoś wie co może być przyczyną? :/
Niestety defragmentacja nie pomogła :/ Dzięki za chęci (Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł albo wytłumaczenie? Troche to dziwne skoro GTA IV latało mi bez zająknięcia na praktycznie MAX detalach.)
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Byliście w barze? Kilkoma szklankami whiskey można się upić. :D I jeszcze jedno - ku mojemu zaskoczeniu zostałem zabity gdy policjant strzelił w dystrybutory paliwa za mną. :D