Mafia II DEMO

Z tym prowokowaniem jest tak, że musisz być w trakcie bójki i wtedy wciskasz "E". Najlepiej odsunąć się trochę od przeciwnika lub powalić go na ziemię (ale jeszcze z nim nie kończyć) i wtedy "sprowokować". Czasami fajne teksty lecą ;-)
Witam! Ja mam taki problem z uruchomieniem tej gry, a mianowicie po uruchomieniu mam czarny ekran lub biały, ale słychać dźwięk reklam (nvidia) itp. Reinstalowałem sterowniki do karty graficznej kilka razy i nic, pobrałem Mafię II demo dwa razy i to samo. Mój sprzęt:
Intel Pentium D 820 2.8 GHz
1 GB DDR2 RAM
Geforce 8500GT 512/128 DDR3.
Powinno się przynajmniej uruchomić...
Masz zainstalowanego service packa 3?
Also - 1 GB DDR2 RAM ? To wystarczy?

E:

Tak swoja droga właśnie zwróciłem na to uwagę. W Mafii 2 nikt nie pali. Dziwi mnie to o tyle, że przedział czasowy w Mafii 2 to okres, gdzie palenie było relatywnie modne/popularne (wiecie, duże samochody palące hektolitry paliwa, papierosy, które przecież nie są AŻ tak szkodliwe - te sprawy ;) ). Z resztą dużo więcej sensu mieliby Ci wszyscy ludzie na zapleczach itp. Zastanawiam się czy to kwestia prawna ale wątpię, w końcu gra od 18 roku życia.

Uznajcie, że się czepiam, dla mnie to te brakujące smaczki.
Obrazek
- M a f i a P B F -
Nie palą przechodnie ale powiedzieć, że nikt nie pali to nieprawda. Jak się zaczyna misję to przecież ten gostek (nie pamiętam imienia) pali papierosa. Przynajmniej dym leci a z czego innego jak nie z papierosa.
Na filmikach palą często. Chodzi mi o zwykłych przechodniów.
Obrazek
- M a f i a P B F -
Palą, palą. Zauważyłem dużo ludzi którzy palili.
Obrazek
No ja o dziwo nie. A specjalnie zrobiłem rundkę w poszukiwaniu takowych, podchodziłem do ludzi w zaułkach. Zastanawiam się z czego to wynika.
Obrazek
- M a f i a P B F -
A sprawdź w dzielnicy gdzie mieszka Vito,za domami są parasole i pod nimi palą.

PS:Jestem już Capo :-)
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Ale brak dzieci jest w tej okolicy :p
Brak dzieci to już z pewnością kwestia prawna. Gra nie może oferować możliwości zabicia dziecka. Z tym paleniem poszukam jak tylko bede mial chwile bo mnie to wyjątkowo ciekawi i nie daje o sobie zapomnieć za kazdym razem kiedy sam ide na fajka ;)
Obrazek
- M a f i a P B F -
Hm, przed chwilą tłukłem się z gościem, przyłożyłem mu, aż upadł lub się troszkę oddalił, dawałem E - po chwili zaczął uciekać, hah-hah. :D

PS. Jak można chodzić postacią, bo cały czas 'biega'? Na filmiku, który jest na głównej stronie, gość normalnie chodził.
Obrazek
O proszę kobietka w parku niedaleko domu Vito z papieroskiem. ;]

http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/21c3684f.jpg
Wspaniale

Co do tego prowokowania - miałem nadzieję, że to inaczej działa. Że możesz kogoś sprowokować DO bojki a nie walić tekstami podczas obijania mu pyska. Ale ta opcja również jest świetna. Przed domem obiłem japę jakiemuś burakowi, powiedziałem mu co o nim myślę przy użyciu odpowiedniego przycisku, zaczął uciekać na molo, więc wepchnąłem go do wody. Słuch po nim zaginął ;)
Obrazek
- M a f i a P B F -
Cougar napisał(a):
PS. Jak można chodzić postacią, bo cały czas 'biega'? Na filmiku, który jest na głównej stronie, gość normalnie chodził.

CapsLock jest do tego by normalnie chodzić.
Obrazek