Mafia 2 Joe's Adventure

Packi ja bym sciagnal z mila checia lecz nie mam 800 MS :evil: .Mam nadzieje ze Joe's Adventure bedzie dobrym dodatkiem do Mafii 2
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Sprawdzaliście ten link , który podałem?
sprawdzałem portal aukcyjny i trafiłem na to...

Pakiet oficjalnych dodatków do przebojowej gry Mafia II. Zawiera wszystkie oficjalne dodatki DLC: Zdrada Jimmy’ego, Wendeta Jimmy’ego i Przygody Joe. Do działania wymaga podstawowej wersji gry Mafia II.

to były 2 DLC JV ?

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Robin:Jest Jimmy's Vendetta i The betrayal of Jimmy's.
Obrazek
Nie chce tutaj robić offtopicu, ale znalazłem to na innym forum.

cnt_the_betrayal_of_jimmy
cnt_jimmys_vendetta
cnt_joes_adventures
cnt_vegas_baby
cnt_rebel_without_a_cause
cnt_rags_to_riches
cnt_rags_to_riches2
Znalazłem to na jakimś forum. Pewnie to są nazwy tych kolejnych DLC.

Czyżby miało jeszcze wyjść 4 dlc do Mafi 2? Bo jak dla mnie to nawet dobrze, a niech wychodzą będzie więcej zabawy (ja już się Adventures doczekać nie moge xD).

DOWN@ SKĄD TO WIESZ?
RSX171 napisał(a):
cnt_vegas_baby
cnt_rags_to_riches
cnt_rags_to_riches2

To są nazwy misji z Joe Adventure's
Obrazek
Powiedziałbym, że to są nazwy dodatków. Bo jeśli się trochę pomyśli, to
cnt_the_betrayal_of_jimmy
cnt_jimmys_vendetta
cnt_joes_adventures

są wiadomo czym bo jest napisane. A reszta,
cnt_vegas_baby
cnt_rags_to_riches
cnt_rags_to_riches2

są odpowiednio: Vegas Pack, Greaser Pack, Renegade Pack i Made Man pack.
Vegas: nie trzeba zbytnio się zastanawiać. Rebel = Greaser, bo chodzi o buntowników (wiadomo, że ten dodatek oferuje hot rody i paskudne, buntownicze łachy. Rags to riches, to coś w stylu "szmaty dla bogaczy. Też nie trzeba wiele się zastanawiać, żeby do tego dojść. 8-)
Obrazek
ogladalem chwile tej relacji na tej stronie z Joe Adventure , wydaje mi sie ze fabula bedzie elegancka :D moje pytanie do kogos obeznanego :D czy jest szansa ze taki dodatek bedzie mial chociaz z 6 rozdzialow ? czy to bedzie raczej wyciagniecie kasy na zasadzie 3 misje i koniec ? nieznam sie na dodatkach i jakos dziwne by to bylo zeby dodatek mial niewiele mniej rozdzialow od podstawowej wersji
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
ten dodatek o ile sie niemyle nie bedzie miał rozdziałów będzie to coś w stylu jedz do danego punktu i tam dostajesz misje a dodatek ma miec podobno 8 godzin
To się mylisz. Będzie miał rozdziały. A co do 8 godzin to prawda IGN tak twierdzi. Pisał też, że to najlepszy dodatek do gier od czasów dodatków do GTA
Jest już dostępny na Steamie??
Wie już może ktoś czy w ogóle dzisiaj będzie dostępny ten dodatek ? Jeżeli tak, to o której godzinie?
Obejrzałeś film na głównej? Tam jest wszystko powiedziane, co do godziny i na każdą platformę.
Obrazek
Na xboxie juz od piatku byl dostepny joe's adventure.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
http://store.steampowered.com/app/50147/

Przykro nam!
Produkt jest obecnie niedostępny w Twoim regionie

czyli jak zwykle...

Co do filmiku na głownej to nie znalazłem info dot. premiery dodatku.