karet napisał(a):
Pieniądz się liczy, ale mam pytanie KTO kupi to w sklepie kiedy teraz całą mafię razem z Jimmy's Vendetta można z internetu ściągnąć. KTO?
Ja kupie.
karet napisał(a):
Masz rację. Kupują. Ale tylko ci którzy chcą mieć namacalne pudełko przynajmniej ja kupuję tylko te do których chcę mieć pudełko. Np. Jimmy's Vendetta ściągnąłem bo byle jakiego dodatku nie będę kupował.
Ja mam Mafie II, JV + te 4 packi DLC oryginalne. Do pierwszej czesci Mafii (przeszedlem 12 razy) mam ogromny sentyment, wiec, kiedy Mafia II wyszla to odrazu polecialem do sklepu i kupilem. Uwazam, ze sa takie gry, ktore po prostu trzeba miec oryginalne. Fakt faktem, ze wiekszosc ludzi woli sciagnac sobie gre z neta za darmo i nic za to nie placic. Ja mam jednak inne nastawienia... Kupujac jakas gre przekazujesz swoje pieniadze producentowi, dzieki czemu, za te wlasnie pieniadze beda mogli wydawac nowe, a przede wszystkim LEPSZE gry (kto wie, moze nawet Mafie III :D), dlatego wlasnie chce miec wszystkie dodatki do Mafii II oryginalne.
Co do Joe's Adventure to mam tylko nadzieje, ze beda cutscenki. Przeciez gra bez cutscenek to nie gra ;s