Mafia 2 Joe's Adventure

Ja na pewno nie kupię tego dodatku, bo uważam, że 2K Games nas wyrolowało. Nie kupię, nie znaczy, że w ogóle nie będę miał... ;-)
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Ja tak samo jak kolega wyżej nie kupie, ale może kumpel kupi i wtedy zobaczę. Po dodatku JW jestem zniesmaczony :-?
http://westside.npx.pl/news.php
To samo, nie kupię przenigdy. Twórcy zdzierają z nas kasę za jakieś pieprzone parodie przypominające dodatki
Core i5 750 3.20 Ghz, Asus GTX 680, 8 GB DDR3 1600 Mhz Geil, Asus P7P55D-LE, Seasonic X 650 W, Win7 Home Premium 64bit
A wiecie może czy będzie można w dniu premiery kupić Zestaw dodatków do gry wydawany przez cenege kupić w sklepie?
Chyba pakietu dodatkow nie kupisz w dniu premiery Joe's Adventure poniewaz na xboxa360 pakiet dodatkow bedzie dostepny dopiero od grudnia 2010r.I tak samo moze byc z pakietem dodatkow na PC.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
ale na gry online pisze że ten Zestaw dodatków do gry wychodzi 3 grudnia w wersji polskiej na PC. Będzie go można kupić jak normalną grę?
Ja pisalem z jednym ze specjalistow ds. Obslugi klienta Cenegi i mowil ze jeszcze nie wiadomo dokladnie ktorego grudnia wyjdzie ten pakiet dodatkow.Tak bedziesz mogl kupic ten pakiet dodatkow jak normalna gre tylko musisz posiadac Mafie 2.
ok dzięki.

Ostrzeżenie +1
Dosia92
Na Xbox LIVE jest możliwość pobrania dodatku, dziwne?
Obrazek
Zgodze sie z WitoldemGTR na xboxie jest juz dostepny do pobrania Joe's Adventures ;-)
Martwi mnie jedna rzecz w tym dodatku po obejrzeniu filmikow , akcje typowe dla GTA czyli rozwałki ... mam nadzieje ze fabuła bedzie trzymac sie kupy
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
Można spokojnie pobrać? Coś nie wierze. Czy jakiś błąd z ich strony.
Obrazek
Nie wiem czy ich blad czy nie ale mozna pobrac Joe's Adventure oto dowod ze mozna sciagnac :-) Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=LQiBx9CDqlY
Gameplay z Joe's Adventure
To ściągnijcie kto ma te punkty. :D Ja coś nie wierze bo na YT nie ma żadnych gameplay,ów. A zawsze są jak coś wyjdzie. To samo na innych stronach.
Obrazek