Mafia 2 Joe's Adventure

Na Steam też już jest od rana około 6 naszego czasu (waży około 1,4 GB) jednak w naszym regionie (Polska, Czechy) to DLC jest nie dostępne i nikt nie wie dlaczego ogólnie jest to wielki Fail 2K & Valve a może naszej Cenegi
Ja jak na steamie wpisuje Joe's Adventures to mi nic nie wyskakuje? BIG FAIL ZE STRONY TWÓRCÓW...
Słyszałem, że na xboxie nie chodzi z polską wersją. Czy ktoś się orientuje? Bo dziś dostałem doładowanie za migracje konta za 800msp i chciałbym wymienić., a słyszałem, że niestety z polską wersją nie pogramy.
Czy mógłby ktoś powiedzieć kiedy będzie to DLC? Bo nie chcę oglądać filmiku, żeby sobie nie spoilować.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Co ma cenega do Steama? To już raczej wina 2kGames
Zapraszam na http://www.cs-losser.pl - serwery gier Counter-Strike!
Ma ktoś jakieś informacje co sie dzieje z tym DLC ?
Nie sądze żeby ktoś coś wiedział. Też się zastanawiam kiedy te DLC będzie dostępne w Polsce. Zapewne nie dzisiaj. Może jutro już będzie dostępne. Zobaczymy poczekamy.
Obrazek
Ha! Ja juz sobie ogarnąłem ;-) Nie będę dawał się w ch**a robić 2K. Muszę powiedzieć, że dodatek jest całkiem ,całkiem. Jimmy's Vendetta przegrywa pod kazdym względem. Tylko denerwuje ten system niepotrzebnych punktow jak w JV.
Obrazek
A co Jurass grałeś? :->Bo ja jakoś nigdzie nie widzę...
Obrazek
Wydaje mi się że mu chodzi oto że nieźle się zapowiada.
Obrazek
Sry, Soberat, nie napiszę Ci, bo nagle Ac zaczął patrzeć na regulamin. :roll:
Obrazek
Orientuje się ktoś, jak tam z datą premiery tego dodatku na Playstation 3 ? Z doświadczenia wiem, że pewnie czekać będzie trzeba około nawet pół roku, ale być ktoś zna jakieś konkrety...
Obrazek
Obrazek
ma chyba wyjsc pakiet dodatkow :) za jakies 7 dych ja mimo wszystko postawie na to , niejestem specem ale wydaje mi sie ze jak cenega to wyda to raczej przez sama sprzedaz tego gwarantuje nam ze bedzie to dzialac :) no i to ma byc w wersji pudełkowej a niewyobrazam sobie ze jak kiedys bede przechodzil na nowo to bede w jakies steamy sie bawil :D Szczerze gdybym mial to wogole sciagac sciagnalbym za darmo niz placic i sciagac ,glownie tu chodzi o to ze podstawowa gra jest krotka :) no ale niebede piracił bo raz ze mam Xboxa dwa wersja pakietu dodatkow pudełkowa to raczej dobry kompromis skoro ten dodatek ma miec 8 godzin :) ogolem mowiac zawiedlismy sie jesli chodzi o dlugosc gry ale jesli JOE adventure bedzie mialo te 8 h to w polaczaniu z podstawka troszke sobie pogramy :) a szkoda bo jakby JOE byl w podstawie to gra mialaby wyzsze noty :D moja kolejna mysl a raczej marzenie byloby dosyc realne gdyby tworcy nieposzli na skroty tak sadze patrzac na ten dodatek . Mogli zrobic to tak ze na poczatku gry wybieraloby sie JOE albo VIto co tu duzo mowic fabula by sie niezmienila bo JOE i Vito trzymali sie razem ale grajac JOE w czasie braku vito graloby sie w misje z Joe Adventure a grajac Vito graloby sie w wiezieniu pod warunkiem dodaniu 8 godzin misji :)
Znow mi sie wlaczyla filozofia :D sory jesli kogos zanudzilem tym postem i za mały off :)
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
JA jest juz na stronach torrentowych i to po Polsku wiec wszyscy juz pewnie graja
Jest już też na steam'e DLC JA. ;-)
Właśnie dziś rano to sprawdziłem.
Obrazek