ma chyba wyjsc pakiet dodatkow :) za jakies 7 dych ja mimo wszystko postawie na to , niejestem specem ale wydaje mi sie ze jak cenega to wyda to raczej przez sama sprzedaz tego gwarantuje nam ze bedzie to dzialac :) no i to ma byc w wersji pudełkowej a niewyobrazam sobie ze jak kiedys bede przechodzil na nowo to bede w jakies steamy sie bawil :D Szczerze gdybym mial to wogole sciagac sciagnalbym za darmo niz placic i sciagac ,glownie tu chodzi o to ze podstawowa gra jest krotka :) no ale niebede piracił bo raz ze mam Xboxa dwa wersja pakietu dodatkow pudełkowa to raczej dobry kompromis skoro ten dodatek ma miec 8 godzin :) ogolem mowiac zawiedlismy sie jesli chodzi o dlugosc gry ale jesli JOE adventure bedzie mialo te 8 h to w polaczaniu z podstawka troszke sobie pogramy :) a szkoda bo jakby JOE byl w podstawie to gra mialaby wyzsze noty :D moja kolejna mysl a raczej marzenie byloby dosyc realne gdyby tworcy nieposzli na skroty tak sadze patrzac na ten dodatek . Mogli zrobic to tak ze na poczatku gry wybieraloby sie JOE albo VIto co tu duzo mowic fabula by sie niezmienila bo JOE i Vito trzymali sie razem ale grajac JOE w czasie braku vito graloby sie w misje z Joe Adventure a grajac Vito graloby sie w wiezieniu pod warunkiem dodaniu 8 godzin misji :)
Znow mi sie wlaczyla filozofia :D sory jesli kogos zanudzilem tym postem i za mały off :)
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej