Mafia 2 Joe's Adventure

Gdzie Ty to widzisz ?
Na YouTube SSoHPCK zamieścił 3 walkthroughi:
http://www.youtube.com/watch?v=w4P_tZ7gjC4
Ja też jakoś nie widzę...
Obrazek
Włącz mafie 2 wejdź w zawartość do pobrania i na samym dole :-P
Obrazek
Gdy chcę zobaczyć newsa o JA,to pisze "przykro nam.ale ten produkt nie jest dostępny w Twoim regionie" :-( Trzeba będzie kupić paczkę DLC,lub zmienić region.
Obrazek
Ja u siebie nadal nie widzę w Steamie JA, nawet z podpisem, że jest niedostępny. Ktoś wie jak rozwiązać ten problem?
Wybaczcie, że to powiem, ale Joe's Adventures jest po prostu chujowe. Pierwsze dwie misje mają niezła fabułę i cutscenki, a potem nic, no dno po prostu. Zero cutscenek, misje są banalnie proste i idiotyczne bez fabuły, zaczynają się tak jak z Jimmy'm, rzucili po prostu obrazek, krótki tekst i robisz. Gram z półtorej godziny i mam już 60%, masakra.
Mi sie podoba Joe's Adventure.Artcik jak grasz na latwym poziomie to latwo CI sie gra,Ja gram na najwyzszym i mam dopiero 53% gry a gram od wczoraj.A co do metra to nie jest dostepne tylko w jednej misjii jest metro do ktorego mozna wejsc.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Gram na średnim i niektóre misje drażnią, bo nie są odpowiednio dopracowane i ciężko się połapać jak przejść. Raz trzeba jechać za wozem, aż skryptowo się zatrzyma, czy coś innego zrobi, a drugim razem trzeba go zajeżdżać, spychać i przejąć wóz, czy coś tam. Skoro grasz w JA to powiedz mi, czy miałeś misję w porcie z Eddim? Tam gdzie była ta lokomotywa. Nie wiem, czy jest to bug, ale nie da się jej przejść po cichu, prawda? Na samym początku zawsze ten marynarz wszystko spieprza, nie?
Czy u kogoś z was Joe jest już dostępny na Steamie?
skąd wy już macie te DLC?
Piraci ;)
wysyłałem maila do Cenegi z pytaniem kiedy będzie dostępne, zobaczymy co odpiszą.
Streetovs napisał(a):
skąd wy już macie te DLC?

Sorry za OT DLC mam z xbox live.Joe's Adventure juz byl dostepny na xboxie od piatku ;-)
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Na warezach jest już dzisiaj. Sam chciałem pobrać, ale w sumie, skoro to DLC ma fabułę... to może warto kupić...
Chciałbym przeprosić wszystkich których uraziłem stwierdzeniem "Piraci ;)" przepraszam użytkowników Xbox live a nie nie uczciwych PC-towców.
Maciejek597 jak dostaniesz odpowiedź to koniecznie tutaj napisz!!!

Ostrzeżenie +1
Offtop. Takie sprawy na PW //dosia92