Mafia 2 Joe's Adventure

Że się tak zapytam - kiedy w ogóle wychodzi ten dodatek. Oficjalna zapowiedź była, ale daty nie podali?
Obrazek
Na Gry- Online jest napisane, że w grudniu.
Obrazek
W grudniu, w grudniu. ;-) Mam tylko nadzieję że będzie ciekawsza niż Jimmy's Vendetta, bo wiecie Jimmy jest ciekawy, ale Joe'mu nie dorówna. :-) Przynajmniej taką mam nadzieje :-/ Ale zapowiada się dobrze.
Obrazek
@up Nie pisz posta pod postem!
A żeby nie było OT,to coś napiszę.
Co do Joe Adventures mam nadzieję,że to nie będzie gra w stylu acrade,tak jak Jimmy's Vendetta.Coś myślę,że w/w DLC będzie miało jakąś fajną fabułę,bo w JV jedziesz do punktu A,kradniesz samochód B, wracaj do punktu C.
Obrazek
Z tego co wiem to nie będzie. Bardziej przygodówka jak było z Vito
Obrazek
Właśnie tego oczekuję od Joe's Adventures :-D . Ale mimo wszytko mogą dać trochę większą swobodę niż w podstawowej wersji gry.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Mi tam starczy chodzenie tym spaślakiem i katowanie tych... no wszystkich.
Obrazek
no to panowie ,zapowiada się ciekawe dlc :mrgreen:
Ja osobiście nie mam zamiaru kupować tego czy innego rozszerzenia. Dla mnie jest to sztuczne przeciąganie fabuły i swoją drogą robienie z graczy frajerów... coś jak kupowanie dodatków do the sims, lepiej sprzedać grę ale w częściach niż dawać produkt dopracowany w stu procentach. Kasa się liczy mości Panowie, ale ode mnie więcej kasy nie wybulą... Nie interesuje mnie co robił Joe podczas pobytu Vita w pierdlu, nie obchodzi mnie historyjka łysego okularnika który robi wrogom z dupy jesień średniowiecza, ciekawe jakie genialne dodatki jeszcze wymyślą? Może będziemy grać jako siostra Vito? Była by to opowieść o tym jak dzielna siostrzyczka haruje by spłacić długi ojca... dziękuję postoje. Swoją drogą jest to mój pierwszy post, więc witam wszystkich serdecznie.
Biały Wilk powraca...
http://bialywilk.cba.pl
Pieniądz się liczy, ale mam pytanie KTO kupi to w sklepie kiedy teraz całą mafię razem z Jimmy's Vendetta można z internetu ściągnąć. KTO?
Obrazek
Karet .... Każdą grę można ściągnąć z internetu, a jednak ludzie kupują.
"Człowiek, który chce zbyt dużo od życia ryzykuje, że straci absolutnie wszystko. Natomiast człowiek który zbyt mało chce, może w ogóle nic nie dostać."
Masz rację. Kupują. Ale tylko ci którzy chcą mieć namacalne pudełko przynajmniej ja kupuję tylko te do których chcę mieć pudełko. Np. Jimmy's Vendetta ściągnąłem bo byle jakiego dodatku nie będę kupował.
Obrazek
Joe's Adventure ściągnę lub pobiorę zależy od zawartości jaka znajduje się w portfelu, ale nie chce mieć wersji angielskiej, zaczekam aż będzie w Polsce z napisami.
Oczywiście ściągnę z internetu.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Ja tam wole kupic. Mam nadzieje, ze bedzie w miare dluga xD