Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

No a o mnie nie napisali ;/
Obrazek
Nie martw się, ja o Tobie napiszę :) (Wiem, kiepskie pocieszenie)
Więc tak. Maciek, pomocny, obcykany w muzyce (pomógł mi wczoraj) koleś, który chciałby być dentystą. Potrafi mistrzowsko posługiwać się pokemońskim, słucha podobnej muzy do mnie, i ma fajnego avka :D No i dawno nie napisaliśmy żadnej rymowanki.
Obrazek
Gangsterka!

Babka w moim wieku, można z nią napić się w barze... WINKA.
Lubię ją zdaje się, że mnie toże lubi. Nie popełnia błędów ortograficznych co jest baaardzo ważne!
To jedyna kobieta na forum! (jeśli są inne... nie, nie ma ich...) Już długo tutaj siedzi...
Wielbi Mafię tak jak ja i chyba wszyscy tutaj obecni.

KOCHAM JĄ! (xD)
https://www.youtube.com/watch?v=6u0yfmnArpM

:)
Jeferiaz...chłopak który popełnił wielki błąd pisząc że nie ma tutaj innych kobiet. Masz minusa odemnie, poza tym niedawno wrócił na MT, próbuje wbić się w towarzystwo. Taka moja opinia.
muore il bandito, la mafia vive
Osobiście to nie znam ale na mt jest pomocny,spokojny i ma fajnego avatara :mrgreen:.
"Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu" (Ferdynand Kiepski)
kaj cóż..
Znam go stosunkowo słabo z tego tylko co zamieniliśmy dwa słowa na SB (shoutbox)...
Ogólnie wydaje się być spoko, pisze z głową a nie 18+
bzdury ;)
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
No cóż,za dużo o nim nie wiem,pisze posty z sensem,nie popełnia błędów(tak myśle :-P ),jeździ skuterem za co duuży +,ogólnie mam pozytywne zdanie na jego temat.Trzymaj tak dalej.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Andre na MT, w dokumentach Adrian.
Ma 14 lat i jest z Warszawy.
Lubi Gothica, za co ma ode mnie +
Ma słaby Internet i zna się na broni.

Posiada skuter Zipp Quantum z roku 2007, którym pokonał ponad 4000km.
Wnioskuję, że mało jeździ :-D

Nie znam go za bardzo ale informacje są na forum :-P
Obrazek
Jedyny (o ile mi wiadomo) Belg na MT. Zauważyłem, że jest bardzo pomocny i na forum jak i na głównej pojawia się codziennie.
Bardzo... specyficzny. Ciekawy osobnik, którego warto rozgryźć. Miły, koleżeński - no bo jaki może być admin? ;>

Jest ok...
https://www.youtube.com/watch?v=6u0yfmnArpM

:)
Bardzo fajny gość, który wrócił niedawno na MT ;) Dobrze zrobił.
Ponoć ma tyle lat co ja. Nie wiem czy na pewno, bo na profilu napisał, że ma 70 ^^
Jeden z wielu forumowiczów, których lubię. Ma fajnego avka, pisze z sensem (jak wielu tutaj). Pozdrawiam ;-)
Obrazek
Super userka MT. Widać, że zna się na Mafii i ją uwielbia. Poeta i kreatorka logosów, którymi mam nadziej sie w końcu pochwali ;-)
Obrazek
Więc o Grishy mogę powiedzieć że: jest redaktorem, jest pełnoletni, ma dobrego kompa na ktoym lubi grac w fajne i najnowsze gry ^^, lubi limp bizkit, jest zawsze pomocny i aktywny ;)
Obrazek
Ostatnio zapomniałem się o Tobie wypowiedzieć, więc nadrobię ten mankament ;-)

Bananmaciek - niepełnoletni ( ;-) ) redaktor i poeta.
Lubi AC DC - Highway to hell i 2Paca, plusik ode mnie.
Sądzę, że banan się wziął od tego, że się często śmieje (tak?)
Generalnie fajny koleś i dobrze się z nim rozmawia na SB.

Tyle ode mnie.
Obrazek
Będzie lekkie sprostowanie ^^ Nie jestem redaktorem, a moje pseudo wzięło się od mojego nazwiska ;) Dzięki za dobre zdanie o mnie ^^
Obrazek