Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

Sympatyczny gość, wesoły, pozytywny. Często udziela się na SB, fajnie się z nim rozmawia. Ogólnie mimo, że nie poznaliśmy się dobrze bardzo go lubię.
Obrazek
Niewiele o niej wiem a le myślę, że równa z niej babka :lol:
Keep your friends close, but keep your enemies closer. - The Godfather
Nowy user na MT :-) A więc cóż mogę o nim powiedzieć... Poza tym, że mieszka w Rzeszowie, ma 14 lat, jest uczniem, bardzo miłym chłopakiem i chyba mi kogoś przypomina, to nic ;-)
Często się udziela na forum,nie pisze bzdur i fajnie że jest w moim wieku.
"Wychowany na twoich słowach dopadnie cię morderca."-Pablopavo
kacper1597 napisał(a):
(..) nie pisze bzdur (...)

Zaprzeczę :mrgreen: Dantes, Mnich, Nivek i inni, zaraz pewnie zaczniecie mnie wyzywać, ale napisałem to akurat w żarcie, więc opanujcie się.

Sorry za OT, następna osoba do oceny do kacper ;-) Mój post się nie liczy :-)
Ja tego usera nie znam, przyznaję się bez bicia. Lecz z Jego postów mogę powiedzieć, że 13-letni Kacper bardzo chce mieć Mafię II w edycji kolekcjonerskiej i lubi Vavamuffin. Czasami zapomina o przecinkach lub nie zaczyna zdania od dużej litery. To by było na tyle ode mnie.
Obrazek
Średnio Go znam ale mogę powiedzieć że to równy gościu, sympatyczny i pomocny :-P
Obrazek
Z mojej perspektywy wygląda to mniej więcej tak. Jak pojawił się na forum - nie przepadałem za nim a większość jego postów omijałem z niesmakiem - teraz jest dużo, dużo lepiej - a ponoć nieważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy ;) Czasem mam wrażenie, że niepotrzebnie odpisuje (np na tani spam) ale wydaje mi się, że wynika to z dobrych intencji a nie chęci nabicia kolejnego posta :)

Anyways - jak tak dalej pójdzie, z czasem będzie to w moim odczuciu bardzo porządny użytkownik.
Obrazek
- M a f i a P B F -
Tommy - sympatyczny gość, w moim odczuciu bardzo konkretny, ma swoje zdanie i jest mu wierny. Lubi imprezować, pić i palić papierosy, często zdarza mu się zabalować całą noc. Jest bardzo przedsiębiorczy i zaradny, w zasadzie sam stworzył swoje stanowisko pracy podsuwając pomysł pracodawcy. Podobny do Brada Pitta ;-) Bardzo go lubię.
Obrazek
Chciałam ostatnio napisać, ale mnie wyprzedzili ;)
Pani mgr. inż. Ewka (dobrze napisałam?), teraz jestem w stanie nieco o niej naskrobać (a nie to co kiedyś).
Jedyna dziewczyna na MT, którą lubię i coś o niej wiem (pozostałe jedynie znam, bo znam ;]). Czasami jest zmuszona bawić się w szofera i nianię. Mistrzyni gotowania, ona rządzi kuchnią. Pracuje w lajkoniku, ma ślicznego kotka (a raczej kotkę - Lolę), czyta książki i słucha Michaela Jacksona (za to wieeelki + ode mnie). Fajnie się z nią gada. Bardzo ją lubię, ona chyba mnie też ;]
Obrazek
Hmm, o Kasi mogę trochę powiedzieć, bo jestem tu już jakiś czas :)

Gangster-ka jest jedną z niewielu dziewczyn na MT, które bywają tu regularnie i często się udzielają. Na forum pisze niewiele, ale jak już pisze to konkretnie i na temat. Pełni regularną wartę na shoutboxie - prawie zawsze można ją tam zastać :mrgreen: Kocha koty, ma chyba jednego, który nazywa się bodajże Luna ;) No i ma żyłkę poety, bo nieźle rymuje :-P A, no i słucha fajnej muzyki, co widać w jej postach w temacie 'Piosenka która cię kręci'. Ogólnie fajna dziewczyna, można z nią pogadać :)
Przepraszam, że tak drugi raz z rzędu, ale muszę o nim napisać ;)

Nivener, Nivek, i <cenzura> (przezwisko zarezerwowane wyłącznie dla Mnicha) - znany też jako Mateusz ;)
Na początku wydawał mi się bezbarwny i mylił mi się z wieloma nowicjuszami. Po jakimś czasie stał się bardziej charakterystyczny, nawet pamiętam, że zaczęło się od rozmawiania o testach gimnazjalnych na SB. Teraz to ja go znam, dobrze znam. Słucha m.in. The Hives i Poetów (tak ma być!). Poza tym bardzo lubi czytać książki i zna się na grach. Co do moich nocnych pogawędek na SB, o których pisał, raz nawet został troszkę dłużej i posiedział ze mną i Pawłem ;) Fajnie się z nim gada, miły gość, porządny, aktywny codziennie użytkownik - zero zastrzeżeń ;-)

nivener napisał(a):
Na forum pisze niewiele, ale jak już pisze to konkretnie i na temat.

To dlatego, że często przed wysłaniem posta myślę sobie "eee... mało sensowne, nie wysyłam"
Obrazek
Dziewczyna, która (niestety :p) jest żywym przykładem na to, że "dziewczyny dojrzewają wcześniej niż chłopaki". Pisze bardzo sensownie mimo względnie młodego wieku. Bardzo podoba mi się jej podejście na zasadzie "zanim wyślę post, zastanowię się czy rzeczywiście jest sens go wysyłać". Z resztą sam wychodzę z takiego samego założenia ;) Bardzo sympatyczna - jej obecność na shoutboxie poprawia humor chyba wszystkim.
Obrazek
- M a f i a P B F -
TommyTheGun jest jednym z najporządniejszych uzytkowników na MT. Pisze z sensem, nie wali głupot, często udziela się na SB. Jego teksty często mnie rozśmieszają. Jest naprawde porządnym facetem. Osobiście nic d niego nie mam. ;-)
Obrazek
CzarFace nie znam go zbytnio ale wydaję się na solidnego forumowicza :-P