II miejsce - Quiz 2014, I miejsce - Quiz 2013, I miejsce - Quiz 2012, Użytkownik Roku (2009, 2014)
1986
Bananowegomaćka znam od niedawna Jednak to bardzo przyjazny koleś, który nawet zagrał w moim serialu "Strażnicy Teksasu" i chyba mu się spodobał Pozatym skopałem mu tyłek w GTA SAMP no i ogólnie bardzo fajny ziomek
koleś u którego zagrałem kilka razy w serialu. Czasem się denerwuje, czasem coś powie nie po polsku, ogólnie bardzo miły, dobrze tłumaczy o co mu chodzi. i tyle co mogę powiedzieć na temat Mnicha
Krótko go znam, bo na MT jest krótko... Ale pamiętam, że zalazł mi za skórę nie pamiętam już co było powodem sprzeczki, ale dochodzę do wniosku, że całkiem w porządku z Niego gość Pozdrawiam
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg
No więc Gangster to tak naprawdę Kasia *** zwana atomówką ^^ Lubi pisać wiersze, da się z nią pogada, jest jedną z niewielu dziewczyn nielubiących lalek i innych pierdół. Ogólnie pozytywna osoba ;)
Nie znam,ale mi nie podpadł .Normalny użytkownik,piszę mało ale z sensem,i bo chodź na MT krótko jestem,to wydaję się porządny.Poza tym,słucha Iron Maiden i już go lubie
Ave Metal! Jestem Ateistą! Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na AQQ