Johnny to jeden ze stałych bywalców na MT. Pomimo młodego wieku wygląda mi na osobę, która ma swoje poglądy i chce ich bronić, a to bardzo dobrze. Orientuje się w polityce (o ile dobrze pamiętam sam chce być w przyszłości politykiem), kibicuje Pogoni z rodzimego Szczecina (kibicowanie drużynie ze swojego miasta to również na plus) no i jest obdarzony poczuciem humoru i wyobraźnią, czemu dał wyraz tworząc serial "Taksówkarz Tomasz". Często irytowały mnie jego chemiczne zagadki w temacie "Zagadki", z chemii jestem totalna noga, więc na nic nie szło odpowiedzieć, tym bardziej, że Johnny wrzucał jedną chemiczną zagadkę za drugą
Do tego czasem rzucała mi się w oczy taka swoista naiwność, dotycząca świata nas otaczającego. Mówię tu o postach na przykład dotyczących polityków i rządu (w temacie o ACTA), czy też o paru innych, których jednak teraz nie chce mi się wyszukiwać. Ale zwalam to na karb wieku, z upływem lat ta naiwność powinna przeminąć :P
Ogólnie użytkownik w porządku, nie robi syfu i umiejętnością dyskusji wnosi coś na nasze forum, a to się ceni.