Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

Cezary B. to elokwentny, atoli nieco niefrasobliwy chłopak, któremu nie brak dobrego humoru i zawsze chce zabłysnąć w towarzystwie. Lubię go, to jakby jeden z komików MT. Obrazuje to nawet jego avatar ;-) Tak więc Czarek OK :-D
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Johnny, znany dla większości przez to, że robił serial pod tytułem "Taksówkarz Tomasz" Spoko gość, miły i czasami można go złapać na SB, nic do niego nie mam , jest bardzo OK ;-)
Obrazek They never fight alone...
Kamiloxin, nie znam go "osobiście", ale czytajac jego wypowiedzi na forum czy na SB sprawia wrażenie bardzo porządnego użytkownika. Sadząc po emotkach w wielu postach, Kamil nie nalezy do smutasów, także wielki plus dla niego. Nic wiecej o nim nie wiem więc nie będe dalej spamował. Bardzo pozytywna osoba.
Pawełek jest totalnym szajbusem i pier*oli konwenanse :D
Choć coraz rzadziej go widzę na MT, to zawsze się zwąchamy na pogawędki. Mieliśmy parę ładnych faz, które wspominam ze śmiechem ale nie będę się o nich rozpisywał. Z pewnością się kiedyś spotkamy i rozsadzimy miasto do góry nogami, wszak nieraz o tym wspominaliśmy. Paweł, to ktoś więcej niż tylko user MT. Jest świetnym kumplem i jak dla mnie, jest w rodzinie :D
Obrazek
Xtra, gościu należy do tych bardziej wartościowych użytkowników, z którymi można na luzie porozmawiać praktycznie o wszystkim. Poczucia humoru nie można mu odmówić, zacny ziomek, który ostatnio wrócił po dłuższej nieobecności do naszej małej społeczności. Avatar od lat mu się nie zmienia, ta sama mudżyńska japa; wydaje mi się, że to świadczy o pewnej stanowczości : jak sobie coś postanowi to kur**, nie ma zmiłuj.
W wolnych chwilach wpierdziela kanapki z koszernym hummusem i niekoszerną szynką, oraz ogląda latające nad lotniskiem samoloty.
Cieszę się, że wciąż odwiedza MT, dzięki temu podtrzymuje prawie wymarłą nację porządnych userów ;-)
muore il bandito, la mafia vive
Mnich, Mnich, Mnich, Użytkownik roku 2009 . Jeden z najporządniejszych użytkowników forum. Wie co pisze, jest ogarnięty i dojrzały ( :)) ). Czasami zbyt łatwo się denerwuje, ale można mu to wybaczyć. Często przesiaduje na forum, pomimo tego że nie "trawi" niektórych użytkowników tego forum, lubię go.
Q, forumowy informatyk. Koleś na prawdę ma łeb :D Doradzi we wszystkim co związane z elektroniką. No, może nie wszystkim, ale wiecie o co chodzi :P Poza tym ma świetny gust muzyczny. Mam szczere nadzieję, że w głosowaniu użytkowników się wyróżni ;) Podsmumowując, chłopak na 5 z plusem. :P
Obrazek
CzarFace to jeden ze stałych bywalców na MT. Porządny użytkownik, z tego co pamiętam, przygodę na naszym forum zaczął niefortunnie, jednak po jakimś czasie zadomowił się na dobre na MT. Jest w gimnazjum z tego co się orientuje, ale w bani ma poukładane ;) Ma u mnie plusa za gust muzyczny, bo z tego co wiem przepada za Iron Maiden :) Nominowany w kilku kategoriach do plebiscytu Użytkownika Roku 2011, między innymi za avatara i sygnę, które swoją drogą złe nie są ;) Mimo, że zmuszony byłem nagrodzić go niedawno ostrzeżeniem, to uważam, że Czarface jest całkiem w porządku.
Cóż. moderator jak moderator, trochę za ostry ale dobry i taki. :-)
Myślę, że nie warto pisać o Obrazek.
Także na tym skończę.
Zresztą, moja sygna doskonale to za mnie przekazuje.
Obrazek
XtravaganZa - redaktor MT i najdowcipniejszy użytkownik tego forum. Jego teksty są bardzo zabawne, ale też na poziomie. Nie zmienia swojego avataru (śmiesznego murzyna z otwartą japą) i dobrze, bo to że tak powiem jeden z symboli MT (tak jak kot z fajką Kasi ;-) ). Jest też jedynym cudzoziemcem na MT (w połowie), pochodzi z Belgii.

Co to dużo pisać, Xtra to swój człowiek i żeby tak pozostało :-D
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Zabawa stoi, więc trzeba ją poruszyć :-D :

Johnny - Po raz kolejny będę go oceniał ;-) . Według mnie jest poważnym użytkownikiem, pisze sensowne posty i nie popełnia błędów ortograficznych. Swego czasu zadawał dosyć trudne zagadki z chemii ;-) . Jest twórcą znanego na forum serialu pod tytułem "Taksówkarz Tomasz", którego to w całości obejrzałem ;-) . Lubię go , jest w porządku.
Obrazek They never fight alone...
Kamiloxin, to użytkownik który już dobrze się rozkręcił na MT. Jest w porządku, nikogo nie drażni i widać, że ma poukładane w głowie. Ma poczucie estetyki, bowiem jego avek pięknie się komponuje na forum. Widać, że to przemyślał :-F Dobrze się z nim rozmawia na SB i jak dla mnie, to Kamil jest wartościowym userem. Niech nam stąd nie ucieka. Tyle ode mnie.
Obrazek
Xtravaganza to jeden z użytkowników z tzw. starej gwardii - jest już na MT od dwóch lat. Przybył na forum mniej-więcej w tym samym czasie co ja, a dokładnie to dwa miesiące przede mną. Xtra na co dzień mieszka w Belgii, dokładnie w Brukseli, jednak często przyjeżdża do Łodzi, gdzie ma rodzinę :) Chłop jak najbardziej w porządku, świetnie się z nim gada, jest inteligentny, przez co porozmawiać można z nim niemal na każdy temat. Jakiś czas temu zniknął nam z forum na jakieś kilka miesięcy - dobrze, że jest z nami z powrotem. Xtra to też solidny redaktor - od kiedy wrócił na dobre na MT, to na stronie głównej coś zaczęło się dziać. No i nie zapominajmy, że jako jeden z pierwszych w Polsce grał w Mafię 2! :-F

Podsumowując: Xtra jest bardzo wartościowym użytkownikiem i oby było więcej na MT takich jak On. Zostań z nami chłopie jak najdłużej!
Nivener - pod moją nieobecność został moderatorem i wg mnie świetnie pełni tą funkcję ;-)
Można z nim spokojnie popisać na SB - jest miły. Lubię go.
Dużo nie napisałem ale jakoś nie mam zdolności do opisywania osób :-F