Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

Quatrox - forumowy mózg komputerowy, ma rozległą wiedzę dotyczącą informatyki, gdzie jest założony nowy temat tam już odpisuje nam właśnie on. Nie miałem okazji z Nim dłużej porozmawiać, ale sądząc po jego postach, to spoko użytkownik ;-)
Sergio, Krzysiek. Fan Gienka Loski ^.^. Lubi też grać w kalambury :D. Ogólnie spoko użytkownik (ma taki sam rower jak ja:))) Lubię z nim gadać. Zawsze zapuści jakiś fajny temat. Ogólnie nic do niego nie mam. Jeden z najfajniejszych userów MT. :)
Obrazek
CzarFace - z początku bardzo problematyczny user, pisał durne posty, często bezsensowne. W ostatnim czasie widać jednak, że zaczął pisać z opamiętaniem i zaczął zwracać uwagę na to, co pisze. O ile pamiętam to jest fanem Batmana i Assassins Creed. Słucha Iron Maiden, za co ma plus.

Generalnie to kiedyś byłem jednym z tych, którzy chcieli go stąd pogonić, ale zmienił się co bardzo widać, i w chwili obecnej nic do niego nie mam - user w porządku.
Nivener - bardzo aktywny użytkownik MT. Dużo się udziela, może zostać moderatorem :mrgreen: Trochę za bardzo się czepia moich zagadek i innych spraw, ale mimo to lubię go. Jest też jednym z userów, który przez tak długi czas nie zmienił avatara, to chyba jego jedyny avatar ;-) Ogólnie spoko
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Johnny- Znany na forum przede wszystkim przez serial "Taksówkarz Tomasz" ;-) . Jest to systematyczny użytkownik, piszę sensowne posty. Zadaje trudne zagadki, przeważnie dotyczące chemii. Jest sympatycznym, miłym człowiekiem i przez to zyskał u mnie duży szacunek. Nic do niego nie mam, po prostu lubię go :-) .
Obrazek They never fight alone...
Co tu dużo się rozpisywać: lubię Kamiloxin'a. Ciekawe posty i ładny avek - to rzeczy, które mi się z nim kojarzą :-P
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
Przepraszam za odkop :A Po prostu chcę wznowić grę

Filip37, hmm... już ponad miesiąc nie udziela się na forum, nie wiem co go do tego skłoniło. Wiem o nim tyle, że nie lubi komunistów i takich tam. Swoją drogą, całkiem dobry światopogląd, wyjdziesz na ludzi ;-) Ogólnie nic do niego nie mam, ale szkoda że przestał się udzielać
CzarFace napisał(a):
Johnny (dawniej JohnnyLower). Miły i pomocny facet który chce zostać chemikiem w przyszłości. Na forum szczególnie zasłynął z "Taksówkarza Tomasza", i ma zrobić jego kontynuację w GTA IV (na razie nieoficjalnie). Tak ogólnie to fajnie się z nim gada na GG. Tyle o nim mogę powiedzieć ;).
Obrazek
CzarFace - porządny koleś, często nawet widać go na SB. Nic do niego nie mam, jest OK ;-)
Kamiloxin, użytkownik którego nie miałem okazji poznać bliżej. Zawsze uśmiechnięty, zawsze stawia emotki :->

Sprawia pozytywne wrażenie, pisze mądrze i przestrzega zasad ortografii.
Quatrox, wielki znawca hardware, zawsze chętny do pomocy. Nic do niego nie mam, bardzo go lubię :-)
Typowy przykład osoby, która lubi prawić kazania, szczególnie jeżeli skierowane są w moim kierunku. Czasem wypada pomyśleć, taka rada na przyszłość zanim znów się wychylisz, w dodatku pod moją nieobecność.
muore il bandito, la mafia vive
Jeden z najbardziej wartościowych użytkowników forum. Członek starej gwardii MT i fajny gościu ze znanego mi Wasilkowa :P

Co o nim myślę, brzmi pytanie... Tak więc: lubię go, mamy ze sobą sporo wspólnego, robi dobre akcje na MT.
To będzie na tyle, bo z rzadka tu przebywam.
Obrazek
Xtravaganza - O nim chyba jeszcze nie mówiłem. Według mnie fajny i przyjemny koleś, trochę go nie było, raz czy dwa zamieniliśmy dwa słowa na SB. Nic do niego nie mam. Jest OK. Dobry użytkownik Mafia Town ;-)
koleś który się strasznie boi matury, ale spokojnie, pójdzie łatwo :D
Kamil jest miłym gościem, coraz częściej wpada na MT i mam nadzieję że się to nie zmieni :) Ogólnie bardzo fajny użytkownik. Lubię go :]
Obrazek