Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

RG13

Cóż mogę powiedzieć wydaje się spoko nie mam powodów by go nie lubić.
Sensowne posty, ogólnie pozytywny użytkownik :-)

Edit:
dajcie spokój moim celom :->
Tak jest z Forum:
-Znalazłeś forum (rejestrujesz się)
-Często się udzielasz
-Udzielasz się rzadziej
-Wchodzisz na 5 min, Czytasz nowe tematy i Wychodzisz :-(
-Zapominasz o forum...
-Organizujesz (po dłuższym czasie) wielki powrót i wszystko odnowa :-p
Nieznajomy...ech. Gdyby nie napisał od razu skrytykowałbym jego sygnaturę. Ogólnie ten użytkownik nie spodobał mi się zbytnio. Mam nadzieję, że moje nastawienie do niego zmieni się wraz z czasem ;-)
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
Filip37, nie znam go zbyt dobrze, ale jest w miarę w porządku. Zniosę go w niemal każdej sytuacji ;-)
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Johnny coż nie znam go na tyle by powiedzieć coś ważnego...

Ogólnie taki no spoko nic do niego nie mam ;-)
Tak jest z Forum:
-Znalazłeś forum (rejestrujesz się)
-Często się udzielasz
-Udzielasz się rzadziej
-Wchodzisz na 5 min, Czytasz nowe tematy i Wychodzisz :-(
-Zapominasz o forum...
-Organizujesz (po dłuższym czasie) wielki powrót i wszystko odnowa :-p
Nieznajomy jest dla mnie nieznajomy :-P Nie widziałem Go kiedykolwiek zalogowanego, nie mogę na Niego trafić. Z jego podpisem nie zgodzę się, bo im dłużej goszczę na tym forum, tym bardziej się rozkręcam. Przyjrzę Mu się uważnie, jeżeli go przylookam. :-D
CzarFace napisał(a):
Sergio (dawniej SergioMorello), użytkownik który lubi Jasia Fasole (sądze po avku). Niestety nie miałem przyjemności z nim dłużej pogadać i mam nadzieje że się to zmieni ;)

Również fan Gienka Loski ^^
Obrazek
CzarFace- bardzo porządny użytkownik. Słucha bardzo dobrej muzyki ;D. Fajnie się z nim gada. Ma zamiar grać ze mną w zespole (na basie) :D. Ogólnie to bardzo fajny user, lubię go :)
Mordor - bardzo porządny user, nasze muzyczne gusta są niemal identyczne, jeden z najbardziej barwnych i respektowanych postaci w "obecnej MT". Co tu dużo pisać, normalnie swój chłop.
Dosia! :D Imie: Paweł. WIek: 19lat (chyba). Były moderator oraz wciąż zagorzały fan Iron Maiden. Spoko gościu. Nic do niego nie mam. :)
Obrazek
CzarFace. Wydaje mi się że ma ok. 15-16 lat. Dobry z niego użytkownik, nie miałem z nim żadnych zatargów, pisze sensowne posty, więc uważam że można postawić go jako wzór dobrego użytkownika na MafiaTown ;-) .
Obrazek They never fight alone...
@UP: On ma 14 ;-)

Co do ciebie Kamiloxin, to nic nie mam. Jesteś bardzo przyjacielski i miły, dzięki czemu zyskałeś u mnie duży szacunek. Masz też rozległą wiedzę na niektóre tematy, dlatego idzie ci tak dobrze z forumowymi zagadkami. Krótko mówiąc: It's fine and very nice! :-P
Soberat napisał(a):
Johnny, twórca "Taksówkarza Tomasza", który go tu rozsławił. Często udziela się w dziale forumowych gier, jest miły, koleżeński, można z nim pogadać. Ogólnie bardzo fajny chłop.

Nie miałem okazji z nim porozmawiać i poznać się, ale mam nadzieję, że to się zmieni :-)
Obrazek
Sobert, fan TDU, F1 i BF. (W BF jest troszeczkę lepszy ode mnie, ale zapewniam ze to się zmieni ;)) Ogólnie spoko user. Fajnie się z nim gada. Nie mam zastrzeżeń. Lubię go :))
Obrazek
Hmm... CzarFace... Pan Cezary z Sulejówka jest jedną z najbardziej lubianych przez mnie osób na MT. Często zmienia avatary, widać jest trochę niezdecydowany. Zawsze można z nim normalnie pogadać, ostatnio zaczął się cześciej udzielać na SB. Bardzo lubi mój serial "Taksówkarz Tomasz" i nie może się doczekać jego kontynuacji :-) Mam wrażenie, że nawet go promuje. Nic do niego nie mam ;-)

Do Administracji: Wcale nie odkopuję tematów, po prostu czytam forum i tylko odświeżam wątki.
Johnny, poprzednio znany jako JohnnyLower, zmienił nick z powodu mylenia "Lower" z "Lover" :mrgreen:

Z tego co zauważyłem interesuje się chemią. Wymyśla trudne zagadki w dziale "Gry" :-?

Sympatyczny człowiek, twórca serialu Taksówkarz Tomasz. Czasami widuję go na SB, pisze mądrze i nie spamuje. Odkąd przybyłem na MT, nie zmienił swojego podpisu (: