Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

Kamiloxin, hmm.
Nie pamiętam czy to dokładnie on mieszka niedaleko mnie, ale chyba tak. Ogólnie rozmawiałem z nim może ze dwa razy, na chwile obecną nie mogę powiedzieć nic konkretnego, może oprócz tego, że często udziela się w dziale z grami forumowymi.
muore il bandito, la mafia vive
Mnich, użytkownik roku 2010, trochę wyniosły i czasem złośliwie docina, ale da się z nim porozmawiać. Potrafi być miły i wesoły. Nie znosi osób nieporadnych życiowo i infantylnych. To tyle o nim mogę powiedzieć.

UWAGA!!! Zalecane jest, aby opinię o mnie nie pisali tacy użytkownicy jak Filip37 czy Don Salieri, ponieważ niech opiniują też inni użytkownicy, a nie ciągle ci sami.

@DOWN: Dzięki, ale ja chyba napisałem coś odnośnie tych użytkowników. Wymieniłem tylko dwóch, ale to był przykład ("tacy jak"). Nie napisałem, że tylko ci dwaj nie powinni pisać.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Johny :-D Forumowy chemik. Kiedy zadaje zagadki, dochodzi do buntu :mrgreen: Głównie wypowiada się w HP. Zasłynął z serialu o taksówkarzu, którego jeszcze nie obejrzałem :-P Na SB jeszcze nie miałem przyjemności z nim rozmawiać, mam nadzieje, że się wkrótce to zmieni. Ogólnie wzorowy użytkownik.
Obrazek
RG13 pomocny, miły, ogólnie dobry :-D Mądry i dużo więcej cech pozytywnych :mrgreen:
Obrazek
FaNoS - nowy użytkownik na MT, nie miałem okazji z nim rozmawiać. Nie zauważyłem, żeby spamował, nie robi chlewu, przyjrzę mu się uważniej :->
Sergio (dawniej SergioMorello), użytkownik który lubi Jasia Fasole (sądze po avku). Niestety nie miałem przyjemności z nim dłużej pogadać i mam nadzieje że się to zmieni ;)
Obrazek
Tak jak CzarFace nie miał okazji pogadać z Sergio, tak ja nie miałem z nim. Ale po jego postach oceniam go pozytywnie ;-)
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
Bardzo przepraszam za drugiego posta no ale muszę, ponieważ znowu skomentował mnie Filip...

Filip37, delikatnie mówiąc za dużo udziela się w "Co myślisz o...", aż za dużo... Pisze... no dobre posty, ale zdarzają się wyjątki...
Obrazek
Hmm, nie oceniałem chyba jeszcze CzarFace'a, ale według mnie to dobry użytkownik ;-) . Widać, że dużo udziela się na forum, co z resztą widać po ilości napisanych postów. Nic do niego nie mam, jest w porządku ;-) .
Obrazek They never fight alone...
Z Kamiloxinem miałem okazję ostatnio porozmawiać na SB. Spoko użytkownik, posty pisze sensowne. Koleś z mojego rocznika, bądź rok starszy, ciekawie nam się rozmawiało, nie powiem, dlatego uważam, że Kamiloxin to jeden z tych użytkowników, których można postawić jako wzór użytkownika. Tyle w temacie. Dziękuję, dobranoc :->
Sergio. Sądząc po avatarze fan Jasia Fasoli ^^. Ale również po krótkiej rozmowie z nim i z Kasią lubi X-Factor i jesgo faworytem jest Gienek :). Niestety nie pogadałem z nim dłużej ale mam nadzieję że to się zmini w bardzo krótkim czasie ;)
Obrazek
CzarFace jest teraz jednym z tych lepszych userów. Teraz jakby porównać obecnego Czarka a tego, który był na początku, to dwie zupełnie inne osoby. Wspominałam o tym już chyba, ale mogę jeszcze raz. Zmienił się zdecydowanie na lepsze. Ogląda X Factor i tak samo jak ja nie lubi Ady Szulc :D Gość bardzo w porządku. Oby tak dalej ;)
Obrazek
Nie oceniałem jeszcze Ciebie, ale wiem że nazywasz się Kasia ;-) . Masz około 15-16 lat ;-) .Według mnie użytkownik ten zasługuje na miano jednego z tych najlepszych użytkowników na Mafia Town, o czym sądzi miano "Użytkownika roku". Miałem okazję pogadać z Kasią na SB i powiem, że bardzo fajnie rozmawiało się, wg mnie jest w porządku ;-)
Obrazek They never fight alone...
hmm... Kamiloxin

Niby tyle postów a nigdy ich nie widzę :-P

Chociaż dużo się udziela w temacie Gry Forumowe, jakoś na razie nie miałem okazji go poznać bliżej
Tak jest z Forum:
-Znalazłeś forum (rejestrujesz się)
-Często się udzielasz
-Udzielasz się rzadziej
-Wchodzisz na 5 min, Czytasz nowe tematy i Wychodzisz :-(
-Zapominasz o forum...
-Organizujesz (po dłuższym czasie) wielki powrót i wszystko odnowa :-p
Nieznajomy jest dla mnie nie znany, dziwne ma cele życiowe (patrz podpis). Raz na jakiś czas napisze posta. Ogólnie nie rzuca się zbytnio w oczy, może ze względu na brak avka. Nie naraził mi się chyba niczym, a jeśli tak to już zapomniałem ;-)
Obrazek