Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

CzarFace - jest moim rówieśnikiem - twardy użytkownik, który umie postawić na swoim. Nie miał łatwego początku na MT, ponieważ zostawał często "temperowany" przez wyższych stażem użytkowników lecz został świetnym użytkownikiem. Szanuję go i cenie. Widać, że udzielanie się na MT weszło mu już w krew - to dobrze.
O tym użytkowniku pisałem już wcześniej i chyba do tej pory nic sie nie zmieniło ;-) Piątkowy użytkownik.
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
Filip37. Zajerestrował się bodajże niedawno. Na razie bardzo porządny użytkownik. Często udziela się w dziale "Gry na forum". Jego avatar wywołał lekką kłótnie między nim a RG13 w temacie "Avatar osoby wyżej oceniam na...". Ogólnie nic do niego nie mam. Spoko gościu ;).

DOWN: Mogłeś sobie darować...
Obrazek
CzarFace - jest moim rówieśnikiem - twardy użytkownik, który umie postawić na swoim. Nie miał łatwego początku na MT, ponieważ zostawał często "temperowany" przez wyższych stażem użytkowników lecz został świetnym użytkownikiem. Szanuję go i cenie. Widać, że udzielanie się na MT weszło mu już w krew - to dobrze.
Don Salieri - użytkownik z przerwą. Nie wiem, jak zachowywał się przed moją rejestracją, teraz jest git, nie robi chlewu, nie nabija postów bez sensu. Z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć - SOLIDNY UŻYTKOWNIK!
Sergio Morello - porządny użytkownik, do którego nie mam żadnych uwag. Nie spamuje i takie tam. napisałbym więcej ale go za bardzo nie znam. Sądząc po jego postach porządny facet.
Obrazek
niczym mi niepodpadl , ogolnie to malo go widzialem ale duzo o nim slyszalem :)
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
O asfadzie prawie nic nie wiem, nigdy nie miałem okazji z nim pogadać na SB. Chyba niezbyt często wchodzi na forum. Wiem, że jest rajdowcem, lecz w jakim znaczeniu słowa tego nie mam pojęcia :)) Niczym mi się nie narzucił :-P
Obrazek
RG13 Koleś pobił mnie jeśli chodzi o ilość zmieniania avatarów i sygnaturek. Dużo się udziela na SB oraz w temacie "Zagadki". Użytkownik piszący raczej sensowne posty. Na razie tyle o nim mogę powiedzieć :D

@DOWN: Bingo! :D
Obrazek
O Czarface'ie niewiele mogę powiedzieć. Wydaję się trochę tajemniczy :-P Ale co do jego postów nie mam zarzutu, więc do niego samego też nie :-P

P.S.: Jego avatar to chyba logo Templariuszy z Assassins Creed, nie?
Filip37, wiem, że zarejestrował się na forum tego samego dnia co ja, tyle że kilka godzin później ;-) . Według mnie jest porządnym gościem i dobrym userem na MT. Piszę sensowne posty ;-) . Jak dobrze pamiętam to miał avka z tematem związanym z komuną, czy coś takiego :mrgreen:
Obrazek They never fight alone...
Kamiloxina miałam okazję poznać na shoutboxie. Często się pojawia, ale zazwyczaj rozmowę kończy na przywitaniu ;-) Nie mam nic do jego osoby, jest w porządku. Dobry z niego użytkownik :)
Obrazek
Kasia, częsty bywalec SB. Posty pisze, rzadko, ale jak już pisze to sensowne. Nie bez powodu dostała tytuł użytkownika roku. Ciekaw jestem czemu już nie różowa :-P
Obrazek
RG13 - użytkownik, z którym miałem krótką sprzeczkę (na szczęście obeszło się bez wołania mamy :-D ), mimo to bardzo go lubię i szanuję. Baaaaardzo często zmienia sygnaturki i avki (mniej-więcej jak ja), choć zawsze są bardzo pomysłowe. Nie miałem przyjemności popisać z nim na PW, ale mam nadzieję, że niedługo się to stanie. Jak dla mnie użytkownik I klasa!
Kamiloxin napisał(a):
Filip37, wiem, że zarejestrował się na forum tego samego dnia co ja, tyle że kilka godzin wcześniej ;-) . Według mnie jest porządnym gościem i dobrym userem na MT. Piszę sensowne posty ;-) . Jak dobrze pamiętam to miał avka z tematem związanym z komuną, czy coś takiego :mrgreen:

:-D
Obrazek They never fight alone...