Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

Nie widziałem na forum (Pewnie dlatego że nie ma avatara :D) więc nie będę pisał dalej.
@Up: To po co w ogóle zacząłeś?
Przemolinho... Hmm - wydaje mi się, że siedzi na MT zamiast na placu zabaw, bowiem większość jego wypowiedzi zahacza o forumowe gry i podobne tematy, które nic specjalnego nie wnoszą do forum. Zarejestrował się prawie rok temu i nie wykazuje większej aktywności po dziś dzień. Zatem więcej o nim nie można powiedzieć.

@Down
Dzięki za miłe zdanie :->
Zostałem redaktorem jakoś w maju. Później miałem przerwę podczas wakacji, kiedy to byłem w Polsce. To przez ten czas wydarzyło się sporo rzeczy na MT, których skutkiem są nieobecność starej ekipy i zastój na MT. Jak wróciłem, to już było jak jest do dzisiaj. Coś tam wiem, jeżeli chodzi o przyczyny odejścia starej ekipy, ale to są już kulisy MT i wolałbym tego nie rozgłaśniać. Jak co, to spytaj się osób które to dotyczy ;-)
Obrazek
Xtra, równy gość, zawsze pomoże, raczej nie zdarza mu się wkurzać pisząc posty ;-) .
Uprzejmy, umie też pożartować. Czasem można Go spotkać na SB, no i nie można zapomnieć o jego avatarze. Jednym słowem porządny gość :-D .

PS: Tak w ogóle, od kiedy jesteś redaktorem? Pamiętam stare dobre czasy jak Kevin, Grisha, Mnich i wojtas022 byli kołem napędowym. Później trochę zaprzestałem wchodzenia na stronę (jakiś miesiąc) i przez ten czas dużo się zmieniło.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
zrównowazony gosc, pisze sensownie , Widac ze ma poukładane w głowie . jego posty są krótkie (przeciwienstwo moich :D) i łatwe do odczytania (rowniez przeciwienstwo :D) . Ogolem na plus
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
Z tego co widzę, jeden z nowych użytkowników, który w miarę często się udziela. Nie będę się rozpisywał, gdyż nie miałem okazji porozmawiać z asfadem osobiście bądź na shoutboxie. W każdym razie, widać że się stara i nie mam do niego zastrzeżeń, mam nadzieję że nie będę musiał mieć ;-)
muore il bandito, la mafia vive
Mnich, trochę nerwowy koleś, często udziela się na SB, ma fajny kolor nicka (użytkownik roku '09). Ogólnie go lubię :))
Quatrox, jeden z najbardziej koleżeńskich użytkowników na forum, jest zawsze chętny do pomocy. W dziale pomocy jest aktywny jak potas, co jest jego duuuuuużą zaletą. Ogólnie bardzo lubię tego usera ;-)
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
JohnnyLower, twórca popularnego na forum "Taksówkarza Tomasza", za co wszyscy go lubimy. Czasami pojawia się na sb, ogólnie to miły i porządny gość.
Mordor - Przyjazny oraz miły użytkownik, z dobrym avatarem oraz nickiem, dyskusja z nim jest dobra ponieważ hmm..... ciekawie pisze?. Taak.
Chyba pierwszy użytkownik w historii MafiaTown, który nazwał administratora Mafa, botem.
Twórca "sposobu na katar", więc bardzo przypomina rnakiego, który stworzył temat o jedzeniu (kanapkach?). Stara się ale coś mu nie wychodzi.
muore il bandito, la mafia vive
Mnich- ktoś kiedyś stwierdził, że "lubi dręczyć młodszych" ( :lol: ), nie wydaje mnie się żeby tak było. Często udziela się na shoutboxie, jest użytkownikiem roku 2009. Miły człowiek, lubię go :-)
Mordor, całkiem nieźle gra w MW2. Wie co dobre, ma słuchawki CAL i słucha rocku :mrgreen:

bardzo go lubię.
Quatrox !
Ogółem spoko gość, chętny do pomocy..
Troszkę się od niego dowiedziałem na temat mojego pc jak i pc ogólnie...
Luźne gadki na SB z nim to czysta przyjemność !
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
Hanys, nasz drogi Ślůnzok :mrgreen: Wesoły, zabawny i dowcipny. Dość często udziela się na forum. Lubię go :-)
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
nic do niego niemam , raczej nieuczestniczy tak aktywnie w roznego rodzaju sporach najczesciej na temat mafia 2 vs mafia 1 :) ogolnie wporzadku :)
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej