Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

Rnaki, 12-latek, który nareszcie dojrzał i zachowuje się w porządku. Jego posty są sensowniejsze i nie zakłada już głupich tematów. Zauważyłem, że nawet zwraca uwagę niektórym użytkownikom w odpowiednich sytuacjach (np.: krytykuje ocenianie avków, gdzie prawie wcale nie ma przedstawionej opinii), takie coś mi się podoba. Fajnie, że przeszedł taką przemianę, dzięki czemu zyskał uznanie na forum :-)
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Jak już wcześnie pisałem o Johnnym, to w porządku gość, lubię go ;-) . Znany jest przez to, że robi świetny serial : "Taksówkarz Tomasz" ;-) . No i zadaje trudne zagadki :-x :-D .
Obrazek They never fight alone...
Kamiloxin, miły człowiek z ustabilizowanym temperamentem. Nie burzy się i nie opuszcza go pogoda ducha. Ogólnie nic do niego nie mam :-)
O Johnnym mogę powiedzieć że go nie znam :P :)) :))

To prawda :mrgreen: :mrgreen:
Dżizas...

Skul zaczął się udzielać na forum chyba niedawno, przynajmniej wcześniej go nie widziałem. Nie miałem okazji z nim pisać na SB, więc nie wiem o nim zbyt dużo. Nic więcej nie mogę o nim napisać.
Mordor :mrgreen:
Uwielbia jak zmieniam avki :-P ale ostatnio robię to coraz rzadziej. Będzie cisnął razem zemną bekę 21 maja z Carla (przynajmniej taką mam nadzieję). Nie no ogólnie gościu w porządku. Z rozmów na SB wczytałem, że na imię mu Kamil, ale nie jestem pewien :-P Jego avki są zawsze schludne ;-) Wzorowy user 8-)
Obrazek
"Er Dżi Thirteen" - spoko gość. Ma 16 lat, mieszka w Wieliczce, zapewne lubi sól (lecz nie wnikam). Ma bardzo wyszukany zawód, a mianowicie jest uczniem. Lubi piłkę nożną, koszykówkę i komputer. Jeśli się nie mylę, nie gadałem z nim nigdy na SB (no, może gadałem, ale nie mieliśmy okazji się poznać), jednak i tak jest znaną osobą na MT. Trochę kuje w oczy jego 1 ostrzeżenie. Reasumując, dobry człowiek :-)
No trochę się uspokoiłeś, nie zakładasz takich wybitnie idiotycznych tematów - i dobrze. Nie to co kiedyś. Miałeś już trzymiesięcznego bana i po powrocie chyba jeszcze warna. Wcześniej mogłoby się wydawać, że nie powinieneś dostawać neta na komunię, ale teraz już nie jest tak źle. Temat z instrukcją przygotowania kanapki to był szczyt debilizmu, sam to przyznałeś. Jednak całe szczęście, że się poprawiasz. Masz ten swój styl, gdzie nazwy pospolite zaczynasz wielką literą, ja to rozpoznaję z odległości kilometrów :) Żadnych wybryków w ostatnim czasie nie zauważyłam. Ogólnie coraz lepiej. Chwalę, bo zasłużyłeś. Jeszcze spoważniejesz, oby dalej w tym kierunku :)

// Chyba z 5 razy edytowałam, bo co chwile coś dodaję.
Obrazek
Kasia, jedna z moich ulubionych osób na MT. Miła i sympatyczna osoba. Zawsze jest na luzie. Jest też fanką mojego serialu "Taksówkarz Tomasz", ale cenię ją nie tylko za to, lecz głównie za to że jest właśnie taką porządną i przyjacielską dziewczyną. Te właśnie cechy pozwoliły jej zostać użytkownikiem roku 2010 :-)
Johnny, twórca "Taksówkarza Tomasza", który go tu rozsławił. Często udziela się w dziale forumowych gier, jest miły, koleżeński, można z nim pogadać. Ogólnie bardzo fajny chłop.
Obrazek
Soberat - koleś go, którego nic nie mam. Pisze sensowne posty, ma schludny avatar, pomocny. Liberał. Pozytywny użytkownik :mrgreen:
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
Nie znam Cię za dobrze, ale zarejestrowałeś się na forum tego samego dnia co i ja ;-) . Nie napiszę na razie nic o Tobie
Obrazek They never fight alone...
Ja Ciebie też nie znam więc nie ocenie ;)
Kpisz sobie? Jeżeli się kogoś nie zna, to na cholere bierzecie udział w tej zabawie? Inteligencja niektórych jest niepojęta...

Gangsterka, co mogę o niej napisać? Niepotrzebne posty i częste błędy w pisowni, tylko z tym jak na chwilę obecną mi się kojarzysz. Sporo czasu cię nie było, może tym razem dasz się lepiej poznać.

I tak na przyszłość, pomyślcie zanim napiszecie jakiś kretynizm...
muore il bandito, la mafia vive
Pan Mnich. Niestety miałem z nim nieprzyjemności , jak i z paroma innymi użytkownikami. Widać skoro był użytkownikiem roku 2009 to jest przez wielu lubiany i zasłużył na ten tytuł. Ja do niego w sumie nic nie mam bo to jest przecież bliźni.

Ludzie nie zwracajcie uwagi na głupoty , które piszą o mnie RG13 i Mordor