Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

Ewuria reprezentuje niewielką grupę osób płci pięknej na MT. Udziela się dość często - widać ją na forum codziennie. Chętnie rozmawia z innymi userami na SB, udziela im różnego rodzaju rad, przez co jest tutaj lubiana. Podobnie jak ja lubi Dra House'a, za co ma plusa :-P No i jej gust muzyczny jest zbliżony do mojego, więc kolejny plus ;) Za dwa tygodnie wstąpi na nową drogę życia, na której życzę jej wszystkiego najlepszego :) Ogólnie Ewuria jest w porządku dziewczyną, oby więcej takich osób na MT.
Nivener... Trudno mi o kimkolwiek tutaj mówić, ponieważ jestem tu od niedawna, ale na pewno wiem że Nivener słucha dobrej muzy ;-) . Miły, sympatyczny i skory do pomocy :-D
9.08.11, Ergo Arena, Sopot - Ozzy Osbourne
10.08.11, Spodek, Katowice - Judas Priest - Metal Hammer Festival
Znam go krótko, ale user ten pisze spoko posty i wydaje się być miły ;-)
Obrazek
Cóż... Gość w miarę do rzeczy, jest raczej miły i pisze dobre posty ;-)
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Kolega jest z nami jak dobrze widze od ponad roku choc slabo sie udziela na forum (heh, ja po 2 latach dopiero stalem sie aktywny wiec spox). Z tego co napisal na forum widze ze jego posty nie sa najgorsze ;) Na Shoucie z nim niegadalem wiec za duzo o nim nie powiem, ale kto wie byc moze sie to zmieni.
Dosia, świeżo upieczony moderator MT :-) Kiedy nie ma ochoty iść do szkoły po prostu nie idzie (urodzony aktor). Łatwo się przeziębia - wystarczy, że postoi zbyt długo na przystanku podczas deszczu. Jest uprzejmy, dowcipny, miły. Można z nim pogadać na SB zarówno na poważne i mniej poważne tematy. Po prostu bardzo go lubię :)
Obrazek
Ewuria, dziewczyna inteligenta, z wykształceniem, ma swoje zdanie, pomysłowa, no i w ogóle poprawia wizerunek naszego forum ;-)
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
JohnnyLower - Twórca serii filmów o taksówkarzu Tomaszu, które naprawdę są dobre. Udziela się na forum i stara się udzielać na SB. Wg mnie jest to jeden z lepszych userów z grupy ostatnio zarejestrowanych. Jeszcze nie miałem z nim okazji poprowadzić dłuższej rozmowy ale myślę że to się zmieni :D Ogólnie nie mam nic do niego ;-)
Dosia. Jeden z panów o przegnitym kolorze nicku :)
Dobry moderator. Aktywny użytkownik. Nic dodać nic ująć :D
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Hmm...Niesamowity farciarz, dostał do testowania m2con'a i jako pierwszy na MT, mógł sobie zwiedzać "czerwone pola" mapy Empire Bay. Dobry Moderator. Skory do pomocy, jeśli chodzi o problem z modem, czy czymkolwiek. Ogólnie 3x na tak. :-P
Obrazek
Jurass zakręcony człowiek ;-)
Zabawny, miły, pomocny, inteligenty, można z nim pogadać i kręci dobre filmy :->
Dużo udziela się na forum, słucha dobrej muzyki...
Osobiście nie miałem z nim kłótni i mam nadzieje że do żadnej nie dojdzie.
Ogólnie świetny user :-)
Obrazek
CzarFace, nie znam, ale z tego co widzę jest fanem gwiezdnych wojen i lubi emotikony :mrgreen:
Taki mały odkop :-P

Quatrox, dociekliwy chłopak, zawsze szuka czegoś interesującego. Wydaje się spoko ;-)
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
User wyżej jest miły,ma talent do robienia i montowania filmików.Jest to osoba o miłym charakterze,bardzo ją lubię :-D
Obrazek
Osoba wyżej jest z nami od dobrego miesiąca, regularnie stara się udzielać na SB. Niektóre jego wpisy na SB są lekko mówiąc debilne, ale jakoś nie czyni go klonem Rnakiego :-P Również i na forum się udziela, głównie dziale forumowych gier. Ogólnie nie mam nic do niego. User jak najbardziej w porządku.