Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

Dośka, tudzież Paweł. Należący do "elity" (my wiemy o co chodzi) Moderator jakich mało. Zmora spamerów i innych tam trolli, mistrz ciętych komentarzy w postach w/w userów. Długimi godzinami przesiaduje na MT. Jak to się mówi: porządek musi być - z Dosią jest. Zawsze można z Nim fajnie pogadać i się pośmiać. A już najzabawniej jest, gdy Dośka jest po paru piwach i mylą mu się klawisze. Sumując, jest to przeze mnie bardzo ceniony członek forum. Tak trzymaj, brachu! ;-)
Obrazek
XtravaganZa

Fajny gość. Piszący do rzeczy.

Mój ulubiony redaktor na MT :mrgreen:
MAFIA II
patrząc po rejestracji jest starszy ode mnie na forum ale coś mało mówmy. na SB chyba go nie widziałem. no myślę że lubi grę mafie.. :-P

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
robertRobin88. Interesuje się II Wojną Światową, jest spokojny i chętny do pomocy. Tylko tyle mogłem napisać, zbyt dobrze go nie znam ;-)
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
JohnnyLower czyli Michał (ale głównie kojarzony po nicku), mój rówieśnik. Niedawno po dołączeniu do naszej zacnej grupki zaprezentowałeś nam "Taksówkarza Tomasza". Dlatego ten serial Cię tu rozsławił, nie ma co. Gość w porządku jesteś, nie śmiecisz na forum, ładnie piszesz i takie tam. Pojawiasz się codziennie.
Lubię się wypowiadać na temat wyżej wspomnianego serialu. Mam nadzieję, że nie skończysz go tak szybko, przynajmniej teraz mam co oglądać :) Coś mało Cię na shoutboxie, ale cóż. Ogólnie bardzo sympatyczny z Ciebie koleś, tak trzymaj ;-)

XtravaganZa napisał(a):
Należący do "elity" (my wiemy o co chodzi)

Ja nie wiem :(
Obrazek
Gangster nie wiem jak ma na imię ale zawsze piszę obszerne opinie na temat filmów(których nie chce mi się czytać ;-) ). Ogólnie prawie zawsze na shoutbox`ie i zawsze mówi do rzeczy. I to by było chyba na tyle.Aha i to jak pamiętam dziewczyna. :-D
http://westside.npx.pl/news.php
Rochcio24, nie znam go z imienia, ale wyczytałem że mieszka w Tarnowie Podgórnym k.Poznania, więc kolejny mieszkaniec wielkopolski. Dumny(?) posiadacz Xboxa (planuje zmienić na nowszy z Kinectem).
Stara się udzielać na forum, ale jak już coś pisze to nie ma do tego żadnych zastrzeżeń. Na SB jest bardziej aktywny niż na forum, wymieniliśmy parę słówek miedzy sobą i myślę że to naprawdę spoko gościu.
Hmmm...Nic do gościa wyżej nie mam , ale czasami przez niego skacze mi ciśnienie.
Salieri Cię dorwie
Nasz forumowy wielbiciel browarów (no ba //d92) :-D Ma na imię Paweł, mieszka w Kowalu (Kevin chce go wy*ebać w kosmos). Ogólnie bardzo aktywny, miły, sympatyczny, da się z nim pogadać. Jego cięta riposta czasami zwala z nóg, a spamerzy chowają się pod biurko. Jedna z najbardziej pozytywnych i cenionych przeze mnie osób na forum.

PS. Zmienił avatar z fajnej krowy ;/

//edit
Moja wypowiedź dotyczy dosi oczywiście
Obrazek
Nie kojarzę zbytnio ale podpis ma najlepszy na całym forum!!
W/w osoby nie znam za długo,ale wydaje się spoko.Ponieważ nie widzę go za długo,nie będę pisał dale ;x
Obrazek
To po co w ogóle się w tym temacie wypowiadać? :roll:

Soberat już jakiś czas gości na MT. Generalnie dość często udziela się na forum, na shoutboxie też w miarę często. Pisze na temat, bez większych nielogiczności, i do tego z sensem. Czasem jednak mnie irytuje podlizywaniem się niektórym użytkownikom. Odnoszę wrażenie, jakoby chciał za wszelką cenę zyskać sobie przychylność niektórych użytkowników. Reasumując, Soberat to użytkownik do którego stylu pisania zastrzeżeń nie mam, jednak potrafi czasem zirytować, właśnie zbytnim przymilaniem się, czy niekiedy głupim postem.
AVE NIVE! ;-)

Bardzo porządny człowiek z naszego Nivenera, naprawdę. Jest mistrzem argumentacji i spokoju. Gdy nerwy mnie poniosą i muszę się kłócić z niesfornymi userami, to Mateusz pięknie wkracza do akcji i pisze to, co napisałbym będąc spokojnym. Przy czym, zadaje celne "ciosy" delikwentom. Chętnie widziałbym Go u siebie, w redakcji. Ma chłop talent. Choć muzycznie rzecz ujmując, to raczej się nie dogadujemy, to w każdym innym temacie jest świetnie. Można z Nim zażartować i podyskutować. Na swój wiek, Nivener jest bardzo dojrzały i inteligentny. I za to, ma ode mnie większego plusa gdyż cenię takich ludzi.
Pozdro, kolego.

AVE NIVE! :-P
Obrazek
Xtravanza - bardzo pozytywny, wesoły facet. Nigdy nie "widziałam" go w złym humorze. Zawsze sypnie jakim żartem, powygłupia się :-P "Liczbowo obrazkowy zawrót głowy" bez niego umiera. Na dodatek to Pan Redaktor więc respect jest 8-) A tak na poważnie to bardzo go lubię, świetny chłop.
Obrazek
Jest kobieta z Krakowa lubi zwierzaki bardzo miłe i kulturalne wypowiedzi . hmm lubi tematyke przenoszenia sie w czasie :) Jesli chodzi o mafie to woli pierwsza czesc :D ogolem szacun mimo ze jestes kobieta (zart :D)
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej