Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

Johnny (kiedyś JohnnyLower, ale usunął "Lower" ponieważ inni sądzili że właśnie Lower znaczy kochaś) prawdziwe imie Michał. Mieszka w Szczecinie, chodzi (bodajże) do 3 gimnazjum. Jego celem w życiu to zostać chemikiem (?), a później członkiem PO.... Znany na forum z słynnego Taksówkarza Tomasza. Naprawde serial świetnie robiony i widać że włożył w niego dużo serca. Miły, pomocny chłopak, fajnie się z nim gada. Ogólnie jeden z najfajniejszych userów MT.
Obrazek
Hm, Czarfejs, Czarfejs, Czarfejs... Od jakiegoś czasu trochę go mniej u nas. Zmienił się też nieco jego styl pisania, teraz jest taki jakiś bardziej... inny. Uważam, że fajniejszy. Chyba poważnieje (tak to widzę), chociaż mogę się mylić ;) Coś mi się wydaje, że będą z niego ludzie.
Obrazek
Wszyscy wiedzą, że pod nickiem Gangster kryje się Kasia. Właściwie nie można o niej powiedzieć nic złego. Jest aktywna na shoutboxie, została użytkownikiem roku 2010. Krótko mówiąc: wzór dobrego użytkownika.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Albercio302... Miły, pomocny, opanowany, kulturalny. Nie wiem dlaczego, ale przypomina mi Mnicha... Mniejsza z tym - spoko gość. Lubię go, ale jeśli dobrze pamiętam to nie miałem okazji na SB z nim pogadać lub go bliżej poznać. ;-)
Rnaki, nieznośny urwis MT :-P
Kiedyś byłem do Niego negatywnie nastawiony (nie będę tu wracał do nie przejemnych rzeczy), ale teraz miło Go widzieć z powrotem na MT.
Zdaje się, że Rnaki trochę dojrzał i można z Nim żyć w spokoju. Zawsze miło mieć takiego fajnego dzieciaka na forum ;-)
Obrazek
XtravaganZa, nasz redaktor rodem z Belgii. Mieszka w Brukseli i ma 20 lat. Obdarzony dużym poczuciem humoru, za co bardzo go lubię. Jest wesoły i umie rozbawić niektórych userów. Czasem jednak za bardzo się denerwuje, ale myślę że mu to przejdzie ;-) Ogólnie go darzę sympatią, zdążyłem się już z nim zintegrować i zaprzyjaźnić :-)
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Johny :)) Nigdy z nim osobiście nie rozmawiałem :-) Planuje zostać w przyszłoście chemikiem :-P Jak daje zagadkę związaną z chemią, to forum się "burzy", że za trudna :mrgreen: Co mogę jeszcze powiedzieć... ma fajnego avka, jak widzę uśmiech Al'a to moje mięśnie twarzoczaszki zaczynają wyrażać rozbawienie. Mam z nim styczność raczej w HP :-D
Obrazek
RG, człowiek o wielu twarzach, a raczej avatarach. Zmienia je co kilka dni więc ogólnie trudno zapamiętać go pod jednym. Praktycznie ciągle udziela się w "Avatar osoby wyżej...", sporadycznie również w innych grach. Nie zdążyłem go poznać, gdyż nie widać go zbyt często na SB.
muore il bandito, la mafia vive
RG13

Człowiek który chyba pobił Czerfejsa w ilości avatarów, nie zdarzyło mi się z nim pogadać na SB, ale po postach widzę że dobry z niego user. Na razie nie zawinił mi niczym, tak więc nie mam nic do niego. Myślę że to naprawdę wporzo gościu

O Mnichu pisałem już, tak więc przytoczę to co pisałem wcześniej

dosia92 napisał(a):
Mój ziom z MT, on i jego (w sumie nie jego ) "życie ostre jak maczeta" przeszło do historii tego forum. Przemek jest miłym gościem (jak go nie wkurwisz), można z nim pogadać na każdy temat (o ile go nie wkurwisz) i często się wkurwia (jak go wkurwisz). Oczywiście to co w nawiasach to są żarty. Ma on u mnie wielkiego respecta. Podobno gnębi tu młodszych (ale to jest wersja właśnie tych wspomnianych pampersów) i frajera (sam mam go w dupie). Jest to nasz forumowy koleś GIT, pierdoli zasady i nie jest frajer. Jedna z najbardziej wartościowych i najbardziej rozpoznawalnych osób na forum (przecież dwóch tytułów UR 2008 i 2009, i drugie miejsce w 2010 roku nie dostał za ładny uśmiech). Podsumowując kilkoma słowami, jest to osoba która bardzo lubię i szanuje. Bez niego MT nie było by takie jakie jest teraz.
dosia92 wporządku osoba zawsze z nim można porozmawiać i pośmiać się do łez.Dużo czasu poświęca dla MT :-P Mam nadzieje Paweł ,że kiedyś się spotkamy na jakieś piwko czy coś ;-)
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Bona21 (imię jego brzmi Sebastian), jeden z moich najlepszych kumpli na MT. Mieszka w Poznaniu i ma 19 lat. Jest miły, sympatyczny i kulturalny. Zawsze da się z nim na luzie pogadać. Zwykle jest spokojny i nie wpada we wściekłość bez powodu. Bardzo go lubię i mam nadzieję, że może się z nim spotkam na zlocie użytkowników MafiaTown :-D O ile się odbędzie
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Johnny, nie znam go dobrze. ;-) . Ale wiem, że robi świetną robotę, chodzi mi tu o jego serial pt. "Taksówkarz Tomasz" , jest świetny :). Ogólnie to spoko user na MT :-D
Obrazek They never fight alone...
Jest tu prawie 2 miesiące (dobrze liczę?), czyli jeden z nowszych egzemplarzy. Ale niewiele o nim wiem, chociaż nie raz złapałam go na shoucie. Jak ma na imię to domyślić się tak trudno, jak po nicku bananowego Maćka ;) Kamil to w porządku gość. Sympatyczny, kulturalny i wygadany. Chyba nigdzie się na razie nie wybiera, na forum się rozkręca, więc dobrze jest ;)
Obrazek
Albi napisał(a):
Wszyscy wiedzą, że pod nickiem Gangster kryje się Kasia. Właściwie nie można o niej powiedzieć nic złego. Jest aktywna na shoutboxie, została użytkownikiem roku 2010. Krótko mówiąc: wzór dobrego użytkownika.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Rnaki napisał(a):
Albercio302... Miły, pomocny, opanowany, kulturalny. Nie wiem dlaczego, ale przypomina mi Mnicha... Mniejsza z tym - spoko gość. Lubię go, ale jeśli dobrze pamiętam to nie miałem okazji na SB z nim pogadać lub go bliżej poznać. ;-)

teraz już nie Albert302, tylko Albi. A szkoda, tamten nick mi się bardziej podobał, ale ważne, że Ty lubisz swój :-P