Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

Asfad - synek Mafa i dosi. Gość bardzo w porządku, nie rozrabia, nie spami - swój chlop. Na początku wydawał się strasznie rozgadany, ale teraz go poznaliśmy. Mam nadzieję, że stąd nie zwieje, bo już się do niego przyzwyczajam. Należy do naszej rodziny ;-)
Obrazek
Gangster- przyszła żona Mafa. Chyba najbardziej aktywny użytkownik na shoutboxie, została użytkownikiem (a raczej użytkowniczką) roku 2010. Fajnie się z nią rozmawia, generalnie to chyba wszyscy ją lubią.
Mordor - mimo że jego nick wywołuje lekki strach, to ten user wcale nie jest groźny. Pomaga innym użytkownikom, gdy coś mają nie tak z grą. Ostatnio stał się bardzo aktywny w dziale "Zagadki", pewnie lubi coś takiego :-D Nic do niego nie mam, jeden z najporządniejszych użytkowników MafiaTown.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Johnny - bardzo aktywny w dziale zagadki, jego wiedza historyczna jest ogromna. Historia XX wieku jest chyba jego pasją :D. Wydaj się być miłym :->
Obrazek
RG13 - W sumie nie mogę o nim za dużo napisać. Jest aktywny tylko w "Hyde Parku". Do rozmowy na SB między nami nie doszło jeszcze i myślę że w końcu się doczekam tego. Żeby nie napisać tylko dwóch linijek powiem że gościu ma fajny avatar i sygnę :p Nie napiszę że go lubię, bo go po prostu nie znam.
No no, dosia znany jako Paweł :))

moderator MafiaTown, aktywny na SB. Pilnuje porządku i obrania krzyża, czyli to co każdy porządny obywatel. Lubię go, a jak inaczej.
dosia92, moderator. Kluczowa postać w walce o krzyż, ojciec (?) asfada, były mąż (?) Mafa. Powiedzenie, że jest aktywny chyba nie ma sensu, bo przecież moderator powinien taki być. Fajnie się z nim rozmawia na SB, należy do "strażników nocy". Miły i przyjazny, lubię go ;-)

Ahh ubiegł mnie.

Quatrox- bardzo dobrze zna się na komputerach, nie raz mi pomógł. Aktywny na forum i SB, niektóre z jego zainteresowań są podobne do moich. Lubię go.
Mordor - kolejny aktywny user na shoucie, słucha fajnej muzy oraz ma fajny avatar. Jest jednym z obrońców krzyża :D oraz jeden z nielicznych należących do grupy "mobilnych userów MT". Fajny z niego gość, piszę się z nim naprawdę fajnie, nie mam nic do niego. Naprawdę pozytywna postać na naszej stronce.
Dosia, nasz kochany moderator :-D Jest poważny, ale tylko wtedy gdy go ktoś denerwuje, często jednak bywa wesoły i zna się na żartach. Jest twardszy niż Cukier, co czyni go lepszym moderatorem. Nienawidzi emotek " :mrgreen: " i " :-> ". Nie lubi też dzieciarni, która bez przerwy spamuje m.in.: Rnaki, Seven, filip128. Jest też wielbicielem dobrych piw. Co tu dużo pisać, dosia to swój chłop! ;-)

@down: Tak, trochę interesuję się historią i sowietologią. Jednak najbardziej interesuję się chemią. Na tej nauce najbardziej się skupiam. Mam Stalina w avatarze, ale wstawiłem go tylko tak dla żartów.
Johnny. Co tu dużo mówić - sympatyczny gość. Mimo, że kiedyś się na niego wkurzyłam, to szybko o tym zapomniałam i bardzo go lubię ;-) Interesuje się historią, w szczególności Rosji (tak mi się wydaje, ale pewna nie jestem) za co ma wielkiego plusa, bo dobrze jak ludzie mają pasję. Bardzo aktywny na SB oraz w temacie "Zagadki". Podsumowując - Johnny to pokojowo nastawiony, sympatyczny i wydaje się inteligenty facet.
Obrazek
Ewuria - Jedna z niewielu przedstawicielek płci pięknej w naszej forumowej społeczności. Ewa jest osobą inteligentną z którą można porozmawiać na bardzo dużo tematów. Nigdy nie miałem do niej zastrzeżeń jako osoby i naprawdę myślę że nigdy nie będę miał do tego powodów. Naprawdę bardzo pozytywna postać na naszej mafijnej scenie, która bardzo lubię.
Dosia moj ojciec :D który jest tez dziadkiem (wiadomo o kogo chodzi) duzo czasu pisze sie z nim o pierdolach na Sb ogolnie wporzo gosc wedlug mnie jeden z bardziej aktywnych uzytkownikow :D
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
Sporo się zmieniło. Jakiś czas temu, asfad był mało znanym użytkownikiem, który jak widać stał się bardzo lubiany wśród udzielającej się części mafiosów. Chłop wyluzowany, nie spina tyłka, otwarty na wszelkie rozmowy. Mam nadzieję, że spędzi sporo czasu na MT i będzie jeszcze bardziej cool (przebywanie na MT uszlachetnia).
muore il bandito, la mafia vive
Mój ziom z MT, on i jego (w sumie nie jego :)) ) "życie ostre jak maczeta" przeszło do historii tego forum. Przemek jest miłym gościem (jak go nie wkurwisz), można z nim pogadać na każdy temat (o ile go nie wkurwisz) i często się wkurwia (jak go wkurwisz). Oczywiście to co w nawiasach to są żarty. Ma on u mnie wielkiego respecta. Podobno gnębi tu młodszych (ale to jest wersja właśnie tych wspomnianych pampersów) i frajera (sam mam go w dupie). Jest to nasz forumowy koleś GIT, pierdoli zasady i nie jest frajer. Jedna z najbardziej wartościowych i najbardziej rozpoznawalnych osób na forum (przecież dwóch tytułów UR 2008 i 2009, i drugie miejsce w 2010 roku nie dostał za ładny uśmiech). Podsumowując kilkoma słowami, jest to osoba która bardzo lubię i szanuje. Bez niego MT nie było by takie jakie jest teraz.
Dosia, moderator MT. Czasami trochę zbyt sztywny i wulgarny, ale ogólnie jest spoko i da się z nim porozmawiać. Lubi pić piwo "Kasztelan" i bronić krzyża. Jak widzi emotkę " :mrgreen: ", to mu wzrasta ciśnienie. Ogółem można powiedzieć że jest to towarzyski i miły człowiek, może czasami trochę za poważny.