Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

Ewuria to przyszła mężatka, miła, uprzejma kobieta, która pali papierosy :P. Lubię z nią rozmawiać na SB, gdyż sprawia wrażenie osoby inteligentnej, mającej cele w życiu, do których dąży; ach, ta ambicja :D. Godna uwagi kobieta, lubię ją :).
Hmmm... Vinnie, lubi czytać książki, obejrzeć dobry film. Fajnie się z nim rozmawia na SB i na GG.
Ogólnie użytkownik bez zastrzeżeń. :-P
Obrazek
CzarFace, jesteś zmienny bardziej niż niejedna kobieta (no wiadomo, kobieta zmienna jest, bla bla bla). Sygnatury i avatary zmieniasz tak często, że ciężko przyzwyczaić się do jednego. Moim zdaniem zmieniasz je, bo ktoś skrytykował, bo komuś się nie podoba. Chłopie, jeszcze się taki nie urodził, który każdemu dogodził. No a co do postowania to na początku duuużo spamiłeś. Teraz jest lepiej, chociaż też zdarza się trochę niepotrzebnych postów, np. przywołujesz do nie gadania nie na temat, ale sam przez to zaczynasz offtop.
No dobra, kończę, bo trochę pogryzłam. A ogólnie to więcej do powiedzenia nie mam.
Obrazek
Gangster, czyli Kasia, jest bardzo miłą osobą, szczególnie in plus wypada jej szczerość. Pisze sensownie, jest jednostką, o którą troszczy się Mnich :D. Kasia jest jednocześnie zmienna jak kobieta i stała jak mężczyzna, ogółem-zakręcona pozytywnie dziewczyna, którą lubię :).
Vincenzo dobry zawodnik,ma ciekawe pomysły chociaż by to słuchowisko,lubi starsze filmy,można z nim pogadać na każdy temat.Lubi wkurzać ludzi co mnie w nim trochę denerwuje,ale miejscami można się z tego pośmiać.Czesto udziela się na SB,ogólnie nie mam do niego żadnych zastrzeżeń.
Siupak ....nie znam cię wg...ale po postach wydajesz się spoko ;) :-)
Gangsterka ja też cie nie znam w ogóle,mam nadzieję że się rozkręcisz u nas na forum,bo narazie twoje posty dotyczą jedynie tematów WITAM.Pozdrawaim :->
Siupak, znany również jako Siupak19 :mrgreen: Cóż zarejestrował się 21 dni później, a ma więcej postów :-P Co do niego samego - nie mam żadnych zastrzeżeń. Zauważyłem, że potrafi pomóc w kwestii wyboru podzespołów ( bannanmaciek ) Ogólnie, bardzo pozytywna, szczera i otwarta postać. :-)
Obrazek
Jurass tyle co zdążyłem z nim porozmawiać to dobry wariat jest :D Fajnie można z nim porozmawiać 'na osobności' (typu pw) jak i posty pisze ciekawe. Ogólnie wydaje mi się że jest to dość pozytywny człowiek ;) POZDRO! :D
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
MaaHoo to użytkownik, którego niedawno poznałem na czacie. Koleś potrafi rozśmieszyć. Jego posty są zrozumiałe. Ale... jest szalony!!! ;-)
Ten człowiek jest spoko.Wie czego chce.
Obrazek
Angel of Death
Zbyt dobrze go nie znam, ale wydaje się w porządku. Kreatywny :-D
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Johnny... Twórca "Taksówkarza Tomasza" Miły, uprzejmy chłopak. Ogólnie nic do niego nie mam. :-)
Obrazek
Czarek znany ogólnie jako CzarFace. Generalnie nic do niego nie mam, ale zdażają mu się niepotrzebne posty. Czarek ostatnio budził dużo emocji na SB i był często tematem żartów i rozmów z powodu jego kandydatury na redaktora. Wydaje się wrażliwy na krytykę. Podsumowując aktywny, normalny (na ogół) user.

Pozdrawiam
Obrazek
Obrazek
UP THE IRONS!!
Siódmy Syn... Poznaliśmy się nie tak dawno temu. Jest miły, uprzejmy, pozytywny. Zna się na broni i chętnie prowadzi dłuuugie dysputy na ten temat z Kevinem. Dorabia jako statysta ;-) Zagorzały fan Iron Maiden i Bruce'a Dickinsona. Często udzielający się na SB user. Podsumowując, Siódmy jest spoko gościem, którego bardzo lubię.
Obrazek