Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

Mnich... Mój dręczyciel. Cokolwiek nie powiem to on i tak mnie krytykuje i poniża...
Obrazek
CzarFace to osoba, która nie lubi Janusza Palikota, potrafi rzucić niezłą ironią i pisze sensowne posty ;d. Wydaje mi się, że dla CzarFace'a najlepszym miejscem na świecie jest American Airlines Arena w Miami :P
Zabawnie się z nim gada na SB. Miły i sympatyczny. Bardzo go lubię.
Obrazek
CzarFace'owi, wg domniemań niektórych użytkowników forum, zależy wyłącznie na rangach, co CzarFace odbił w następujący sposób: zamiast zdublować swój post, dokonał jego edycji :D. Broni Mnicha i nie wyobraża sobie jego nieobecności na jakiejkolwiek imprezie. 13-latek, a taki dość mądry człowiek, no, no, wyjdzie na ludzi (chyba, jeśli będzie wierny wobec Rodziny :D).
VicenzoMafia

Nie znam go zbyt dobrze. Z tego co wiem, jego wielką pasją jest literatura piękna. Wygląda na mądrego człowieka, jest miły i uprzejmy.
Quatroxa też nie znam dobrze, ale chłopak jest dociekliwy i postanowił szukać wiadra w misji "Lepiej do tego przywyknij", na co Vincenzo odpowiedział, że da mu to wiadro pod warunkiem jego późniejszego oddania :P. Wydaje mi się, że Quatrox chyba zostanie detektywem :D
Nowy człowiek w Mafijnym półświatku. Często pisze na forum, bardzo częsty gość Shoutboxa. Lubi zwracać się bezpośrednio do starych bywalców shouta.. i dobrze xD

Pozdrawiam.
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Joguś, którego znałem wcześniej pod pseudonimem Ciccio (a ten mylił mi się z Ciocią), to zaprzysięgły wróg obrońców krzyża :D. Miły człowiek, niekiedy rzuci świetnym żartem, na pewno się cieszy, że jego nick jest już odblokowany i ludzie zapamiętają jego imię :D.
VincenzoMafia to 18-letni miłośnik literatury pięknej. Czyta utwory klasycznych twórców, takich jak Szekspir czy Goethe. W przeciwieństwie do mnie ogląda też dużo filmów. Z tego co wiem, jednym z jego ulubionych aktorów jest Al Pacino. Nieźle wpasował się w tutejsze towarzystwo, często widzę go na SB. To tyle, bo narazie za bardzo go nie znam.
Ogulnie to jeszcze was dobrze nie znam .....ale wydaje mi się że wszyscy jesteście bardzo fajni.. :-)

nivener - odzywasz się czasami na BS. i jesteś spoko ;-)
OgÓlnie ty też jesteś spoko ponieważ fajnie się z tobą gada na SB. ;-)
Obrazek
Hmm.... W zasadzie nie miałam przyjemności z CzarFacem rozwinąć dłuższej dyskusji ale: jest aktywnym użytkownikiem, bardzo często pod newsami widzimy "za cynk dziękujemy użytkownikowi CzarFace", nie jest może zbyt popularny ale nie zniechęca się ;) Wywalają go przez drzwi, wchodzi oknem ;-)
Obrazek
Jestem tu od niedawna znam kilku użytkowników, co do Ewuria to nie miałem przyjemności po rozmamwać z nią w cztery oczy ale czytałem kilkanaście jej postów i wdaję się miła,ciekawska i spokojna ;)
Tak jest z Forum:
-Znalazłeś forum (rejestrujesz się)
-Często się udzielasz
-Udzielasz się rzadziej
-Wchodzisz na 5 min, Czytasz nowe tematy i Wychodzisz :-(
-Zapominasz o forum...
-Organizujesz (po dłuższym czasie) wielki powrót i wszystko odnowa :-p
O Nieznajomym wiem tyle, że go nie znam zbyt dobrze :D. Spełnił swój pierwszy cel-napisał 25 postów ;). Jak na razie-pisze dość sensowne posty.
Vincenzo vel Vinnie ;-) Inteligenty, elokwentny i wygadany gość. Interesuje się literatur piękną i teatrem co w dzisiejszych czasach nie jest zjawiskiem częstym. Za to szacun. Często udziela się na SB, miło się z nim rozmawia. Chętnie także doradza np przy wyborze muzyki do tańca. Póki co nie zdążyliśmy się lepiej poznać ale pierwsze wrażenie jest pozytywne, oby tak dalej ;-)
Obrazek