Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

Ewka jest mądra, miła, pomocna, sympatyczna. Świetnie się z nią rozmawia na SB. Pani magister inżynier jest jednym z najporządniejszych userów na MT. Bardzo ją lubię.
Obrazek
Hmm, CzarFace. Z tego co się orientuję to ma 13 lat. Użytkownik piszący raczej sensowne posty, choć pojawiają się takie, które irytują (dobrze, że niezbyt często :-P ). Często udziela się w tym temacie, nie wiem, ale wydaje mi się, że w ten sposób chce się przypodobać osobom na MT. Jak na moje, to trochę zbyt bardzo przejmuje się zdaniem innych. Często zmienia avatary i sygnatury, przez co nie mogę go zapamiętać :-) Ogólnie nie miałem z nim konfliktów, mam nadzieję, że do żadnych nie dojdzie. Nic do niego nie mam - użytkownik w porządku.
Nie często mam z nim do czynienia. Po paru rozmowach na SB i postach wywnioskowałem, że bardzo przyjemny użytkownik. Zdziwiło mnie jaki jest młody, jak się dowiedziałem ile ma lat, bo według mnie zachowuje się dość "dojrzale" - oczywiście w kwestiach, które można ocenić poprzez forum. Czyta Neila, ma Morfeusza w avku a to bardzo dobrze mi się kojarzy :) Jak ktoś interesuje się Gaimanem, to w bani z reguły coś ma ;) Oby więcej takich na MT.
Obrazek
- M a f i a P B F -
TommyTheGun, lub po prostu Tommy albo TTG :-) Miły chłopak, w miarę... Hmmm... Duży :mrgreen: Jak to mówi mój wujek, "doroślak" z niego. Pali coś (papierosy albo cygara, to i tak to samo), co wnioskuje po fotkach z tematu "Poznajmy się". Pomocny i sympatyczny, chociaż czasem potrafi dać w kość. Ogólnie to bardzo go lubię.
Rnaki jak czytam twoje posty to nie wiem dlaczego, ale strasznie mnie one denerwują, osobiście nic do ciebie nie mam, ale postarał byś się pisać swoje posty z większym sensem i nie pisać postu na siłę bo w niektórych widać że piszesz tylko po to żeby zwiększyć rangę. :-/
Siupak ma 19 lat, widać, że zna się na sprzęcie komputerowym, bo często albo pomaga, albo doradza co do sprzętu. O ile pamiętam to słucha hip-hopu i aspiruje do miana kucharza :-P Czasem udziela się na SB, częściej w tematach, ogólnie nie robi bajzlu, a jak się wypowiada to na temat i bez offtopu. Nie poznałem go zbyt dobrze, dlatego zbyt wiele nie mogę o nim powiedzieć, ale ogólnie jest spoko, nie miałem z nim żadnych sprzeczek i mam nadzieję, że obędzie się bez żadnych :-P
Nivener - super gość. Często udziela się na SB, jego posty są konkretne. Ma swoje zdanie i potrafi je trafnie uargumentować. Ma dobry (moim zdaniem) gust muzyczny. Jest fanem Offspringa oraz Dr House'a. Ogólnie bardzo sympatyczny koleś i bardzo go lubię ;-)
Obrazek
Chyba Ewki jeszcze nie zjeżdżałem :p

Jedna z ciekawszych osób na MT. Bardzo miło rozmawia się z nią na shoutboxie, głowę ma tam gdzie trzeba co wiąże się z bardzo sensownym udzielaniem się tu i tam, ma stylowe avatary (i sygnature, hyhy), bardzo ale to bardzo podoba mi się sposób w jaki pisze w Mafia PBF :) Rzekłbym - tutejsza *osobistość*.
Obrazek
- M a f i a P B F -
Tommy forumowy twardziel, wypowiada się sensownie(posty),czasem coś napisze na SB, nie znam go zbyt dobrze, ale parę razy już mnie lekko zjechał na forum :lol:
Siupak - Myślę że jest wporządku, udziela, się na SB i forum, ale nie z przymusu(czyt. nie spamuje na forum). Lubi muzykę elektroniczną oraz "wypić". Nie mam do niego zastrzeżeń.
Oo, Paweł ;) Przede wszystkim jeden z nocnych strażników MT, z którym rozmowa nie kończy się na przywitaniu. Nazwał się nawet woźnym, ale i tak wolę mówić do niego po imieniu. Umie modzić, zazdroszczę mu. Fajnie się z nim gada i śpiewa ;D W gorące dni chętnie sączy zimnego browara, lubi Green Day i jest użytkownikiem Wrzuta Playera za co kolejny plusik. Od niedawna fan mistrzów.org, a poza tym stały bywalec komixxów.
Jestem mu wdzięczna, bo kiedy mam bardziej zryty łeb niż zwykle, on jest jednym z tych, którzy to rozumieją i nie pisze zbyt skomplikowanych rzeczy, a w razie czego wytłumaczy (dzięki za pomoc z emulatorem!). Jeden z tych najmilszych na MT ;-)

// Tyle tej słodyczy, że chyba wystartuję w wyborach prezydenckich xD Co do userki roku to nie mam szans, Mnich mnie zmiażdży ;-)
// :mrgreen:
Obrazek
Kasia ;)
Przywódca nocnej straży MT, znana jako samozwańcza adminka, Kasza, Kaszarzyna, itd.
Lubi demoty, komixxy, mistrzów i oglądanie reklam. Kiedyś pisała że jest w 72% psychopatką ;) (Ja tylko w 64% :-/ ) Z Kasią również rozmowy nie kończą się na przywitaniach, a przekonałem się o tym po kilku nocnych "maratonach". Słucha dobrej muzy oraz również jest userką WP o bardzo oryginalnym nicku :)
MT jest jej drugim "życiem" - praktycznie zawsze jest online(tak trzymać)
Co moge powiedzieć na koniec? Hmm.. Na pewno jest jedną z najbarwniejszych "osobistości" na MT i wg mnie ma szansę na Userkę roku 2010 czego jej szczerze życzę.

Edit:// W prezydenckich nie da w tym roku rady. Bronek Cię ubiegł z posadą ;)
I nie bój się, Mnich Cię nie zmiażdży. Trzeba tylko iść po trupach do celu xD
Co ja mogę o nim napisać? Hmmm...
Paweł, miły, sympatyczny oraz pomocny user MT. Często udziela się na SB, udziela dobrych rad w dziale "Strefa modyfikacji i moddingu". Ogólnie, bardzo go lubię.
Obrazek
Człowiek, który ciągle napitala do Administracji z Newsami. Chyba zasłynął powiedzinkiem "Witam panie, panów, Mnicha" xD
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
I przez to mnie strasznie wkur***.
Joguś, kiedyś Scaletti a niedawno Ciocia, yy tzn Ciccio. Lubi dać w banie i łykać nerwosolki. Prawie codziennie udziela się na shoucie no chyba że go nie ma. Należy do specjalnego klubu i ogólnie ma u mnie respekta.
muore il bandito, la mafia vive