Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Co myślisz o...

Siupaka znam krótko ale jest pomocny i miły :->
Obrazek
Czarface...stara udzielać się w miare często, chociażby na shoutboxie. Jednak jego krótkie i zwykle nie przemyślane posty często mnie irytują. Co jakiś czas zmienia avatar a jego podpis sprawił że dostałem ataku facepalmu. To chyba tyle.
muore il bandito, la mafia vive
Chyba dawno o tobie nic nie napisałem :)
Mnich - mój wielki mentor i dręczyciel. Jest lubiany i pomocny na MT więc dostał nagrodę Użytkownika Roku. Nie lubi kłamców i innych takich, spamerów, no i chyba ludzi bez honoru.
Poprostu jest wielki :)
Obrazek
Kuba jest bardzo zabawny, ale też pomocny, sympatyczny i miły.Ogólnie bardzo go lubię i jest on porządnym użytkownikiem :-)
Obrazek
Co moge powiedziec o CzarFace?
Stara sie udzielac na SB w miare czesto, duzo pisze na forum lecz jego posty niezawsze sa sensowne i tak jak Mnich wspomnial w podpisie "iryruje" mnie jeden wers. Jak narazie(i oby wogole) nie wszedlem na droge konfliktu z nim. Ogolnie spoko user.

EDIT:// Dopiero zawazylem ze ten wers z podpisu zniknal :-)
dosia92, jest na forum od 2008 roku i tak mało potów napisał, na SB widze cię rzadko, w sumie krótko cie znam, posty piszesz w miare dobre, ale wydaje mi się że jesteś wporządku :-P , nie wiem co jeszcze napisać :-P
Siupak - nie znam go jeszcze zbyt dobrze, ale wydaje się być w porządku :) W dodatku jesteśmy imiennikami, mamy tyle samo lat i lubimy Californication. A przez miasto, w którym mieszka, przejeżdżałem parę razy. Póki co, nic więcej nie potrafię o nim napisać ;)
Mój imiennik, wiek też ten sam 19 lat, w dodatku nawet moje nazwisko zaczyna się również na SZ...Hej czekaj, czy ty na pewno nie jesteś mną?! :-) Do Jędrzejowa czyli miejsca zamieszkania Adama Sz mam dokładnie 516km - i to jest ten argument, który rujnuję moją tezę o byciu mną :) Pisze sensowne posty, można z nim pogadać na każdy temat, zachowuję się tak jak na użytkownika MT przystało, będziemy mieli z niego pożytek na tej stronie, tego jestem pewny! ;-) Lubi seriale komediowe, ale i poważniejsze kino również, za co należy mu się plus :)

Jezu to teraz mnie ktoś będzie oceniał? Za każde złe słowo grozi
;-)
Obrazek
Dantes solidny chłop, jest Redaktorem,dodatkowo pracuje i chce zostać policjantem podziwiam go bo w tych czasach raczej rzadko się zdarza wśród młodych ludzi że ktoś chce pracować w Policji, ja bym osobiście nie chciał.Lubi Rodzinę Soprano tak jak ja, ma również tyle lat co ja i tak samo na imię.
Ogólnie podziwiam ludzi którzy pracują, nie lubię nierobów :-)
Siupak, pisze z sensem, miły i koleżeński. Średnio udziela się na SB.Ogólnie spoko chłopak.
Obrazek
Średnio znam tego użytkownika,widać żę bardzo lubi Assassin Creed,pisze z sensem i często udziela się na forum.
"Wychowany na twoich słowach dopadnie cię morderca."-Pablopavo
Też znam go krótko ale widzę że bardzo lubi Mafię. Często udziela się na forum.
Obrazek
kacper1597 napisał(a):
pisze z sensem

CzarFace napisał(a):
pisze z sensem

CzarFace napisał(a):
Pisze z sensem

Nie no, ludzie...

-------------------------

CzarFace bardzo mi przypomina Rnakiego - nie wiem, może piszą w podobnym stylu. Na początku swojego pobytu w tej placówce pisał sporo niepotrzebnych postów, ale widzę, że się normalizuje. Mam trochę takie wrażenie, że na forum pisze z obowiązku. Ogólnie nie mam zastrzeżeń.
Maf? Leń śmierdzący i tyle... nic nie robi... nic dla forum nie zrobił... A idźcie!
* * *
Maf to pomocny gość, pracowity. Czekam tylko aż pomoże mi rozgnieść syf jaki mam na kompie. Jest to wzorowy użytkownik, często jednak zbyt miękki i nie do końca stanowczy w wielu kwestiach regulaminu.
https://www.youtube.com/watch?v=6u0yfmnArpM

:)
Jeferiaz to sympatyczny gość. Interesuje się historią w szczególności Rosji (o ile mnie pamięć nie myli). Podobnie jak ja uwielbia gotować ( i lubi szpinak - dziwne ;-) ), za co ma plusa. Ogólnie po kilku rozmowach na SB polubiłam go, jest miły i pozytywny.
Obrazek