Ciekawostki w grze...

kaj napisał(a):
Nie umiem robić screenów.Robiłem kiedyś tutorial i pojechałem na drugi koniec toru przeszkód dla samochodu i stanąłem nim przy srebrnym płocie,wysiadłem i wskoczyłem na stojące skrzynie i przeskoczyłem na taksówkę.Przeskoczyłem za płot i unosiłem się w powietrzu pobiegłem i skręciłem pierwszą w lewo i spadłem na ziemię. Pobiegłem do przodu,skręciłem w lewo i biegłem cały czas do przodu.Zeszłem po malutkich schodkach spojrzałem w lewo i zobaczyłem...widmo gangstera morello. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mało zrozumiałe :-|

kaj napisał(a):
Zeszłem po malutkich schodkach

Zszedłem kolego, zszedłem...

kaj napisał(a):
i zobaczyłem...widmo gangstera morello

Już kiedyś widziałem screen jak w tutorialu użyty jest model gangstera. Odświeżę dziś ten etap, jeżeli znajde to wstawie fotke.

Edit : Właśnie znalazłem. Oto screen : Obrazek
muore il bandito, la mafia vive
Pewnie wszyscy to znają ale trudno napisze.Podczas śmierć sztuki sam pobiegłem do drzwi na korytarz.Podbiegłem do sali pełnej krzeseł,chciałem zamknąć drzwi a tu...jedne się zamknęły a drugie otworzyły :-P :-P :-P
"Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu" (Ferdynand Kiepski)
Wszystkie ciekawostki które znam (Większość była,ale ja muszę napisać :mrgreen: )
-Samobójca w "Czystej grze"
-Ludzie robiący coś przy stacji,chyba w misji "Robota na boku"
-Skaczące samochody na wiaduktach
To tyle-Jak coś znajdę,to dopiszę ;p
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!
Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na Obrazek AQQ
Shizone napisał(a):

To dla mnie coś nowego ; D
Chodzi ci o stację kolejową czy benzynową?
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Shizone napisał(a):

To dla mnie coś nowego ; D
Chodzi ci o stację kolejową czy benzynową?

Stacja kolejki nadziemnej. To zresztą nie jedyne miejsce gdzie dodano kilku cywilów z animacjami. Akcja dzieje się podczas rozmowy z Pauliem w kolejce.
muore il bandito, la mafia vive
Widzę,że Mnich wszystko wyjaśnił..
Zauważyłem ją tylko raz.I na dodatek przez przypadek :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!
Co do ciekawostki o Motelu Clarka i zabicia gangstera przez okno specjalnie dla was zrobie filmik gdzie i jak strzelac :D
Edit :
Filmik jest już gotowy już wrzucam na servis Youtube.com, zarzuce linkiem poprzez edita :)
http://www.youtube.com/watch?v=wVzJABE7aVo Specjalnie dla <Mafiatown.gram.pl :)
Jeszcze jedną ciekawostkę znalazłem !
Każdy raczej o niej wie gdy jesteśmy w Motelu Clarka na samym dole jest ubikacja wchodzimy do męskiej oczywiście i możemy się wypróżnić widzimy animacje Tommy stoi rozpina rozporek (widzimy to z za jego pleców) i się wypróżnia :D
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
Był też klip od Cukrzycy - http://www.youtube.com/watch?v=OKMtuiaUdms#t=1m25s (1:25).
Szukałem post po poście i nie znalazłem więc zrobiłem :)
Bardzo dobrze :-) Tego w tym temacie nie było, więc nie mogłeś tego stąd wiedzieć ;-)
No więc i ja coś napiszę, choć może już wszyscy o tym wiedzą. Jednak w tym temacie tego nie widziałem. A odkryłem to sam. Nie jest to może wielka rewelacja ale przez tą ścianę można sobie swobodnie przejść na trybie FR jak by jej w ogóle nie było.

Obrazek
Zrobiłem też filmik o tym i o paru innych ciekawostkach z mapy.
Obrazek
Obrazek
To jest raczej glitch niż ciekawostka :) Pełno w mafii takich. Możesz obczaić mój channel na u2b tam mam tego pełno :P
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
A sprawdzał ktoś czy ta ściana znika też w trybie Free ride extreme i w trybie gry ?
Panowie ten paulie mi wydaje się dziwny ??
http://cenega.pl/grafika/gry/screenshot ... 18x574.jpg
Znalazłem to szukając na allegro premierowej wersji mafii ;)
Jechałem taksówką i weszła do mnie babka wysadziłem taksówke i ........... zamiast spalonej babki był spalony facet. ;-) :-> :-) :lol:
"Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu" (Ferdynand Kiepski)
Raczej błąd niżeliby ciekawostka,ale też ciekawe ;p
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!