Ciekawostki w grze...

Taki offtop mały !
To nie ciekawostka a BUG(może glitch).
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
Hanys napisał(a):
Panowie ten paulie mi wydaje się dziwny ??
http://cenega.pl/grafika/gry/screenshot ... 18x574.jpg
Znalazłem to szukając na allegro premierowej wersji mafii ;)

Faktycznie, jakiś dziwny. Brązowy garnitur, to normalka - wersja beta. Ale twarz dość dziwna. :->
A to dlatego, bo jest tylko jeden model spalonego człowieka.
W misji Impreza Koktajlowa można wsasc skrzynie i zablokować drzwi
Ja w misji robota na boku gdy przejeżdzamy kolejką nad rzeką to na pomoście?(molo, podest dla rybaków takie drewniane) małżeństwo przygotowuje się do pikniku czy coś takiego. nie dam screena bo nie mam czym zrobić ale patrzcie w prawo.

Pozdro dla wszystkich :-)
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Chciałbym się z Wami podzielić pewnym spostrzeżeniem. Może ktoś z Was też się z czymś takim spotkał. Otóż, gdy po misji "Wycieczka na wieś" zdobywam policyjnego Lassistera (według poradnika Skuberta w tym dziale) to później jadę do Lucasa Bertone po misję, w której trzeba zawiadomić jego kolegę o tym, że policja po niego jedzie. I gdy pojadę po niego tym policyjnym Lassisterem, zatrzymam się pod jego domem i przekażę mu wiadomość to po chwili wsiadając do samochodu mogę nim przejechać parę metrów, ale zaraz znajduję się na ulicy prostopadłej do tej, z której zabieram w dalszeych misjach gościa pomagającego mi we włamaniu do willi prokuratora (nie wiem czy wiecie która to ulica...). Co więcej nie mogę sterować tym samochodem (tylko hamować), gdy zahamuję, wysiądę, to w samochodzie siedzi 4 policjantów i odjeżdża nim!! Tak więc nie mam szans na dodanie go do garażu. Próbowałem też nie jechać tym autem pod dom tego przestępcy, kolegi Lucasa, ale wtedy samochód znika (bez względu na to gdzie go postawię) i nie ma go w całym mieście.
Przepraszam za zawiłe tłumaczenie, ale nie umiałem lepiej wytłumaczyć... :-)
:P widze że jesteś tu nowy. :P Wiemy o tym doskonale ale fajnie, że się starasz:P
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Nawet jeśli dojechałbyś do Baru Salieriego samochodem policyjnym to i tak by zniknął po załadowaniu nowej misji. Nasz garaż nie przyjmuje specjalnych wozów takich jak taksówka czy radiowozy ;-)
ja znalazłem człowieka z głową psa w HOBOKEN koło sklepu Zółtego Pete'a kupiłem troche broni w raz z tym kij bejsbolowy i biłem nim innych i człowiek z głową psa nie było mu miło bo go zabiłem
tworze moda Rammstein mod!
Hmm... miło, że dzielisz się z nami tym sposrzeżeniem. Na pewno nie było mu miło. Jednak miło by nam było (rym przypadkowy) gdybyś nastęnym razem używał DUŻYCH liter na początku zdania i KROPEK na końcu.
Sory za OT.
Człowiek z głową psa był dawno,a to że go znalazłeś w Hoboken to chyba nic odkrywczego,prawda? I proszę,używaj dużych liter
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!
Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na Obrazek AQQ
W misji Ksiądz, na samym początku, na rusztowaniu startujemy obok liny z zaczepionym o nią wiadrem z cegłami. Gdy w nie strzelimy,ono spadnie i zabije faceta, robotnika na dole. Przed chwilą odkryłem. :D
"Przyjaźń to G***o" - Sam
Gratuluję, ale muszę cię zmartwić, że to znają wszyscy ^^
Obrazek
No ciekawe Maciek bo ja o tym nie wiedziałem :)
I tak brak dużych liter strasznie mnie zrażaja grrr. ;p
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
Ja znalazłem człowieka bez rąk
mozna go zobaczyć obok stadionu tylko w nocy!!! Niewiem czemu niema go w dzień, wygląda dokładnie jak salwatore!
To moze być błąd jak salwatore wchodzi do domu nie otwierając drzwi,
ale on wchodzi bez problemu a ja nie moge zanim wejść,i chyba dlatego widze go bez rąk.