Witam wszystkich bardzo serdecznie. Chciałbym się z Wami podzielić pewnym spostrzeżeniem. Może ktoś z Was też się z czymś takim spotkał. Otóż, gdy po misji "Wycieczka na wieś" zdobywam policyjnego Lassistera (według poradnika Skuberta w tym dziale) to później jadę do Lucasa Bertone po misję, w której trzeba zawiadomić jego kolegę o tym, że policja po niego jedzie. I gdy pojadę po niego tym policyjnym Lassisterem, zatrzymam się pod jego domem i przekażę mu wiadomość to po chwili wsiadając do samochodu mogę nim przejechać parę metrów, ale zaraz znajduję się na ulicy prostopadłej do tej, z której zabieram w dalszeych misjach gościa pomagającego mi we włamaniu do willi prokuratora (nie wiem czy wiecie która to ulica...). Co więcej nie mogę sterować tym samochodem (tylko hamować), gdy zahamuję, wysiądę, to w samochodzie siedzi 4 policjantów i odjeżdża nim!! Tak więc nie mam szans na dodanie go do garażu. Próbowałem też nie jechać tym autem pod dom tego przestępcy, kolegi Lucasa, ale wtedy samochód znika (bez względu na to gdzie go postawię) i nie ma go w całym mieście.
Przepraszam za zawiłe tłumaczenie, ale nie umiałem lepiej wytłumaczyć...