Raczej to jest glitch ale cóż... :) Na początku misji 04-01 Gdy idziemy do vincenzo po broń. Po zagadaniu do niego wskakujemy za jego magiczny stół i dajemy PPM. Wyskoczy nam okienko z opcją "Weź skrzynię". Gdy klikniemy to Tom weźmie Colta trzymając go jak skrzynie :) Oczywiście to jest "skrzynia" wiec nie można nic robić innego jak tylko ją nieść xD
W misji 11-03 przy koordach 1344.424 0.4350545 779.6375 znajdują się ciekawe obiekty ;] Możliwe ze twórcy chcieli tutaj zrobić jakąś cut scenke jednak zrezygnowali z pomysłu
W misji 18 po tym jak ukradniemy skrzynie i wyjedziemy z portu możemy od razu sprubować zabić ochroniarzy. Nie jest to łatwe ale gdy nam się uda wracamy do kryjówki. Paulie powie część dialogu której wcześniej nie mówił... Druga rzecz. Gdy zabijemy strażników w samym porcie i uciekniemy z skrzyniami po wczytaniu gry nikt nas nie będzie ścigał. Wszyscy będą zabici.
Na misji Wycieczka na wieś wchodzisz do auta i jedziesz w hoboken na prawo aż pokaże ci sie na radarze biała kreska.Wyjdź z auta i idź przy drewnianym płocie aż przez któryś przenikniesz. potem spójrz w lewo to będzie stał lassiter V16 Police.
"Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu" (Ferdynand Kiepski)
Nie umiem robić screenów.Robiłem kiedyś tutorial i pojechałem na drugi koniec toru przeszkód dla samochodu i stanąłem nim przy srebrnym płocie,wysiadłem i wskoczyłem na stojące skrzynie i przeskoczyłem na taksówkę.Przeskoczyłem za płot i unosiłem się w powietrzu pobiegłem i skręciłem pierwszą w lewo i spadłem na ziemię. Pobiegłem do przodu,skręciłem w lewo i biegłem cały czas do przodu.Zeszłem po malutkich schodkach spojrzałem w lewo i zobaczyłem...widmo gangstera morello.
"Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu" (Ferdynand Kiepski)