Ciekawostki w grze...

Podczas misji ''Śmierć sztuki'' możemy rozbić thompsonem lub strzelbą posąg na schodach. ;-)
Posąg znajduje się w galerii sztuki... :-P
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Podczas misji ''Śmierć sztuki'' możemy rozbić thompsonem lub strzelbą posąg na schodach. ;-)
Posąg znajduje się w galerii sztuki... :-P

Tak samo możemy strącać obrazy ze ścian, ale to chyba oczywiste ;-)
muore il bandito, la mafia vive
Raczej to jest glitch ale cóż... :) Na początku misji 04-01 Gdy idziemy do vincenzo po broń. Po zagadaniu do niego wskakujemy za jego magiczny stół i dajemy PPM. Wyskoczy nam okienko z opcją "Weź skrzynię". Gdy klikniemy to Tom weźmie Colta trzymając go jak skrzynie :) Oczywiście to jest "skrzynia" wiec nie można nic robić innego jak tylko ją nieść xD
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Było :-)

smieszne-filmiki-screeny-z-mafii-t84.html?hilit=colta
W misji 11-03 przy koordach 1344.424 0.4350545 779.6375 znajdują się ciekawe obiekty ;]
Możliwe ze twórcy chcieli tutaj zrobić jakąś cut scenke jednak zrezygnowali z pomysłu

Obrazek
Cukier napisał(a):
Obrazek

To zdjęcie wygląda mi na bar Salierego, brakuje tu tylko widocznych ścian, itp.

btw. spróbuj sprawdzić, czy są tu "niewidzialne ściany" (tzn. pola siłowe) :roll:
Nie da rady ;) Tam nie ma kolizji na niczym, nawet na stolikach ;]
W misji 18 po tym jak ukradniemy skrzynie i wyjedziemy z portu możemy od razu sprubować zabić ochroniarzy. Nie jest to łatwe ale gdy nam się uda wracamy do kryjówki. Paulie powie część dialogu której wcześniej nie mówił... :-) Druga rzecz. Gdy zabijemy strażników w samym porcie i uciekniemy z skrzyniami po wczytaniu gry nikt nas nie będzie ścigał. Wszyscy będą zabici.
-pistolecik- napisał(a):
Paulie powie część dialogu której wcześniej nie mówił...

zdradzisz... choćby w spoilerze ;p
Blitzkrieg1410 napisał(a):
-pistolecik- napisał(a):
Paulie powie część dialogu której wcześniej nie mówił...

zdradzisz... choćby w spoilerze ;p

Nie mówi nic specjalnego.
ja odkryłem nową(chyba) ciekawostke że black dragon czy coś ma kamerę zza kierownicy sprawdzie sobie
Na początku misji Omerta paru mieszkańców stoi na balkonie, najlepiej widać na schodach do Vincenza.
Na misji Wycieczka na wieś wchodzisz do auta i jedziesz w hoboken na prawo aż pokaże ci sie na radarze biała kreska.Wyjdź z auta i idź przy drewnianym płocie aż przez któryś przenikniesz. potem spójrz w lewo to będzie stał lassiter V16 Police. :-P
"Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu" (Ferdynand Kiepski)
niestety... było... :->
poradnik-pt-jak-zdobyc-lassistera-v16-model-70-police-t80.html
Nie umiem robić screenów.Robiłem kiedyś tutorial i pojechałem na drugi koniec toru przeszkód dla samochodu i stanąłem nim przy srebrnym płocie,wysiadłem i wskoczyłem na stojące skrzynie i przeskoczyłem na taksówkę.Przeskoczyłem za płot i unosiłem się w powietrzu pobiegłem i skręciłem pierwszą w lewo i spadłem na ziemię. Pobiegłem do przodu,skręciłem w lewo i biegłem cały czas do przodu.Zeszłem po malutkich schodkach spojrzałem w lewo i zobaczyłem...widmo gangstera morello. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu" (Ferdynand Kiepski)