Oskisko napisał(a):
Podobno Empire Bay jest dwa razy większe niż Lost Heaven.
A ja Ci pokazałem jak jest naprawdę, i PODOBNO można już schować w... buty.
Thorbdg niekoniecznie po białej broni zostały tylko resztki, bo możliwe, że w demie ją "wyłączyli", a zostały tylko pliki, które pozwoliły na noszenie tej broni (dzięki trainerom). Należy przypomnieć, że w trailerach można zaobserwować kij baseball'owy :P
Moim zdaniem się mylisz. Po pierwsze twórcy sami przyznali, że może i w tym trailerze jest bejsbol, ale nie ma go w grze. Jeżeli bysmy nie uwierzyli w słowa producentów, idąc twoim tokiem myślenia, po odblokowaniu broni, nie powinno być także amunicji w mp40 itd. Owe bronie także powinny być wykasowane, bo przecież (trailer) daliśmy radę je trzymać w łapie, w grze ich nie ma. I byśmy mogli tylko przeglądać bronie.
Ja też bym się ucieszył jaby były te tasaki noże i pręty wraz z bejsbolem, ale cóż, na razie wszystko mówi o tym, iż ta broń biała w Mafii, którą odnaleziono w plikach gry i udostępniono przez program, to zwykłe resztki, po nieudanej próbie wmontowani owych broni w życie gry. kropka.
"Melee weapons: They will not be in the final game. We were focusing on awesome gun play. " to mówi Elizabeth.