Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Panowie, trzeba jeszcze ocenę wystawić ;p

Punisher... Biała czaszka na czarnym tle. Dość prosty, ale nie wygląda źle, nic więcej nie mogę powiedzieć. Może być, daję 7/10

Uwaga!! Wymagam, aby następna ocena mojego avatara składała się z minimum 15 (słownie: piętnastu) wyrazów
Z technicznego punktu widzenia nie ma się czego uczepić, dobry rozmiar, estetyczna ramka, świetna jakość, tematycznie też pasuje do nicku. 8/10 :-P
Obrazek
Jakaś szatynka w ciemnych okularach trzymająca butelkę z piwem. Kojarzy mi się z latem, a jako że teraz bardzo na nie czekam, to dam 9/10.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Nie będę się rozpisywał. Miły facet :)) Ciepłe kolory. Avatar wprowadza przyjemny nastrój. Ale trochę niewyraźny, więc daję 9/10.
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
Jakaś biała czaszka na czarnym tle. Ogólnie nie ma tu nic ciekawego, mało kolorów na tym avku jest. Ocena : 3/10
Obrazek They never fight alone...
Pacino 9/10 :-) za pasujący klimat do forum
Obrazek
Zielony Fiat 126, avatar bardzo fajny, fajne zdjęcie samochodu, który większość uważa za grata. Podoba mi się, niestety brakuje ramki. Moja ocena to 8/10

Uwaga!! Wymagam, aby następna ocena mojego avatara składała się z minimum 15 (słownie: piętnastu) wyrazów
Hehe, Mordor ma zawsze paskudne mordy w avku. Ten jest taki kuzwa szpetny, ze az sliczny :D
To chyba jakas postac z Wladcy Pierscieni, nie? Nevermind, ja stawiam na 10/10!
Obrazek
Nasz kochany Czarnoskóry, uwielbiam tą jego otwartą paszczę :lol: Oceniam na 10/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Al :-D Ostatnio widziałem filmik na YT jak miał beke z grubasek :)) dlatego dzisiaj 10/10 bo od razu mi się poprawił humor jak zobaczyłem tego fejsa :-)
Obrazek
Hm, niezbyt ciekawy avatar. Jakaś dziewczyna z butelką w ręce, w ogóle ten avek nie pasuje tutaj, 2/10
Obrazek They never fight alone...
Ładna, czarno-biała kolorystyka awatara, widać, że przedstawiono prawdziwego mężczyznę.
Ładną czcionką napisany Twój nick w lewym górnym rogu.
10/10
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
2/10 - punkt za dobrą jakość i rozmiar, ale no sorry... tapeciara :-/ ? Nieeee.... na pewno nie na to forum...
Avek niby dobry, ale osoba która ma 14 lat gów** wie o komunie, więc sorki, ale 3/10

Edit
@Down
90% ludzi, którzy rzucają hasłami "Precz z komuną" itp to osoby, które chcą się popisać, jakimi to oni są patriotami, a jak by ich zapytać o pacyfikację kopalni Wujek, to z trudem by powiedzieli datę wybuchu strajku...
Z mojego punktu widzenia uczeń pierwszej/drugiej klasy gimnazjum zalicza się do takiego grona....
Obrazek
Czemu "g**no wie"? Interesuję się historią, lubię rozmawiać z ludźmi którzy ten okres przeżyli, więc trochę o komunizmie wiem. Nie patrz wyłącznie ze względu na wiek, bo nie wiem czy szkodzisz opinii innych, czy swojej :-P