Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

[OFFTOP]
Mikrus napisał(a):
Wściekły facet który zaraz zacznie swoje zadanie. 8/10
karol626 napisał(a):
fajny avek 9/10
Mikrus napisał(a):
Avatar dosii92 reprezentuje polskie mleko 8/10
Mikrus napisał(a):
Ten napis :-/ (7/10)
Albi napisał(a):
Albi napisał(a):
Nie bardzo lubię klimaty PRL-u, ale samochód ładny, 9/10.
Mikrus napisał(a):
Fajne dam 8/10 ;-)

Ludzie, może rozwiniecie swe wypowiedzi? Bo gdy czyta się posty takie jak wyżej to głowa boli :roll: [/OFFTOP]

Avatar Mikrusa jest jak dla mnie odrażający. Stare samochody wzbudzają we mnie obrzydzenie. Nawet nie ma ramki, rozmiar beznadziejny, na dodatek koło tego [IMO]gruchota[/IMO] jest jakaś kobieta przypominająca swym strojem jakąś Azjatkę. Podsumowując, avatar jest mały i po prostu robiony metodą: Kopiuj z googli, wklej tu. Moja ocena wynosi 2
Obrazek
Fajny avatar, ruchome logo Mafii 2, podoba mi się, więc dam 10/10 :-D
Obrazek They never fight alone...
Pacinko :-) 10/10
Soberat: Nie znasz się na samochodach, niestety :-/ Mi obrzydzenie daje Ferrari.
Obrazek
Mikrus to jest kwestia gust. U kogoś widok starego fiata może wywołać orgazm u innej osoby może wywołać wymioty...

Rzeczywiście tak jak zauważył obrazek wygląda jakby został skopiowany z google pomniejszony i ustawiony jako avek. Moja miłość do samochodów nie wzrosła, jakby ta laska byłą trochę bardziej "wyraźna" to może dałbym ocenkę wyżej
5/10
Obrazek
" Nie znasz się na samochodach" - może ma inny gust?
Twojego avatara chyba jeszcze nie oceniałem. Fiat 125p, pani obok bardziej przypomina mi hipiske niż azjatkę. Napis "Polski fiat 125p" jest mało czytelny, przydałaby się ramka, ale ogólnie nie jest źle. 7,5/10

Twojego avatara jeszcze nie oceniałem. Jakaś kobieta (czarodziejka) lub elf, po prostu magiczna istota, nie wiem tylko, czy jest ukazana tyłem, czy przodem i ma włosy na twarzy. Przypomina mi władcę pierścieni i te klimaty. Fajny avatar, 8/10
Ocenie sobie twój avek. Dam 10/10, fajny, pasuje do nicka. :))
Obrazek
Avek fajny. Stary, polski fiat 125 p. 10/10
Jezu... Gdyby tak zaczęły się sypać warny za te krótkie i beznadziejne oceny...

Avatar dziwny. Jakiś ciemny facet. W rogu słabo widoczny nick. Chyba gangster, ale nie wygląda. Pasuje do klimatu forum i stylu. Brak ramki. Dam 4.5/10, nie podchodzi mi, ale ma swoje plusy.

Edit:// No może i coś ramko-podobnego jest, ale...
O.o
Rnaki napisał(a):
Jakiś ciemny facet

Rnaki napisał(a):
Chyba gangster, ale nie wygląda

Bez komentarza...

No cóż, avek niezbyt hmm... rozwinięty. W kółko chodzący ludzik na czarnym tle. Avatar widziałem na wielu forach. NIc wielkiego - słabe 4/10...
Obrazek
Steve Harris, basista Iron Maiden. Poza dosyć charakterystyczna jak dla gry na basie. Tło dosyć nie ciekawe (słabo widać), ale to nie twoja wina :P dam 10 ale to tylko z sentymentu do tego zespołu, bo avek nie za dobry.
Kręcąca się krowa (?), 9/10.
CzarFace napisał(a):
O.o
Rnaki napisał(a):
Jakiś ciemny facet

Rnaki napisał(a):
Chyba gangster, ale nie wygląda

Bez komentarza...

Nie znam się :-| I nie oglądałem "Ojca Chrzestnego".

Użytkownik wyżej jest lamą, jak to by powiedziały Simy. Dwa posty wyżej pisałem, że drażnią mnie takie niedorozwinięte oceny. Zresztą co drugi user tak pisze. Ale on ma to gdzieś...

Co do avatara, może być. Jakiś czarnoskóry trąbkarz. Wokół dym papierosowy, albo trąbkarz nie żyje i to chmurki w Niebie :-P Nie kojarzę gościa, ale pewnie jest znany. Fajna kolorystyka. Dobrze mi się kojarzy :-> 6.5/10

Edit:// Nie, to nie dym. To brudny monitor, ale już go wyczyściłem :mrgreen:
za mały avek. Rnaki zrób większy choć wiem że pewno rozmiar nie pusci:/ ale i tak mi się podoba bo pamiętam tą piosenke pierwsza z gatunku "techno" kiedy to skończyło się disco polo a zacząłem szukać innych gatunków. bla bla bla :P 10/10

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Rnaki napisał(a):

Brak ramki. .

Ja Ty tu nie widzisz ramki to ja nie wiem kim ty jesteś

Avatar ciekawy, japoński pilot kamikaze ;-) . Pewnie interesujesz się historią II Wojny Światowej, zresztą ja też interesuję się tym :), i pewnie dlatego wstawiłeś ten avek, 10/10 :-D