Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Al Pacino, jedna z moich ulubionych postaci z filmów. Tło czarno-białe, ale to wcale nie przeszkadza. Dam 9/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Kolorystyka pasująca do forum, i czarny 'nie gangster' Al Pacino, który ostatnio zagrał w bodajże Hands of Stone.

EDT: Uprzedzony, Al Bundy, kurde, kiedyś spędziłem sporo czasu oglądając te serialiki, jego uśmiechnięta gęba mnie rozbawia. 7/10

@Drogi Rnaki,
zaprezentuj mi swoją [zapewne wysublimowaną] ocenę kręcącej się krowy [o ile to jest dany zwierz] znajdującej się w avatarze Dosi92. Jestem ciekaw, czy wzniesiesz się na wyżyny i opiszesz ją w 3435783945798 zdaniach. ;)
czarnoskóry jazzman. Ma bardzo fajny uśmiech :D Czarno- biała kolorystyka, wg mnie mógłby być trochę większy, brakuje też ramki, dlatego 7,5/10
Ocenie sobie twój avek. Dam 10/10, fajny, pasuje do nicka.
Obrazek
Nowy avatar, a na nim Fiat 126p. Bardzo fajnie wygląda, jedyny minus to brak ramki. Moja ocena to 8/10
Ło Matko Co To Jest :?:

:oops: :oops: nic dodać nic ująć 9/10 :P

Moje Zdanie : Brzydkie to mi się wydaje :mrgreen: :mrgreen:
Okładka gry, książki, czy czegoś innego, albo jakiegoś niewiadomego pochodzenia reklama niewiadomego... Czegoś. Małe i nieczytelne. Czysto i po Polsku - do dupy! 1/10
Ludzik, który chodzi, chodzi i dojść nie może. Mimo to nic nie mam do tego avatara, nawet fajnie ten ludzik chodzi. Dam 9/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Bundy. Bundy.
kurde, kiedyś spędziłem sporo czasu oglądając te serialiki, jego uśmiechnięta gęba mnie rozbawia.

Z racji lepszego humoru ocena wędruje o stopień w górę. 8/10
Dobry Mudżyn :mrgreen: :mrgreen:

10/10 :P

Rnaki pisze na tym Dungeon Siege , Znalazłem to w wizualizacjach do WMP na necie :P i mam ładną kobite na obrazku :P
Mi się nie podoba. Czemu? Jak dla mnie jest tu za dużo na wrzucane, poza tym, wolę avki w takich raczej spokojnych kolorach, a nie jakaś pomarańcz, czerwień. No i jeszcze rozmiar za mały i brak ramki
4/10
Obrazek
Nie podoba mi się to, jakiś plakat, czy coś w tym stylu. Słabo, 1/10
Obrazek They never fight alone...
Al Pacino, największy gangster kina. Czarno biały, jest ramka, tylko nick trochę niewyraźny. Podoba mi się, 9/10

PS: przypominam o zabawie "sygnaturę osoby wyżej oceniam na..." :)
pięknie mi się wasze i mój awek nie wyświetlają :P
Więc po co oceniasz? Gdybyś zerknął na sb ro zobaczyłbyś, że Maf napisał że nie będę się przez godzinę avatary wyświetlały.

Na avatarze widnieje jakaś postać i napis "Dungeon Siege" do tego jakieś płomienie. Brak ramki, avek trochę za mały, nie podoba mi się, 4/10