Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

No, noo! :D Wreszcie samochód, a nie zabawka :P.
Zajecudny avek, bodajże reklama PF 125p Kombi - a to rzadki model (w porównaniu z łączną ilością wyprodukowanych aut). Bardzo ładny, podoba mi się. Czuć klimat lat '70 i PRL-u :D Avek marzenie :-D To do mnie przemawia.
10/10 jak z bicza strzelił.
Obrazek
Dzięki XtravazaganZa ;-) , a mudżyn z otwartą gębą jak mego nauczyciela jak ziewa dam 10/10 :))
Obrazek
Nie bardzo lubię klimaty PRL-u, ale samochód ładny, 9/10.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Avatar związany z Mafią 2 , chyba każdy z naszych powinien mieć coś wspólnego z Mafią . 8/10
Salieri Cię dorwie
Ty zboczeńcu przebrzydły! Niedługo będą gwałcone dzieci albo kozy z trojgiem oczu...
Avatar jest nadzwyczaj niesmaczny i naprawdę budzi we mnie lęk, bo Ty masz chyba jakieś problemy psychiczne... Chorą babinkę do avka wziąć... Boże jedyny, okazałbyś Jej odrobinę szacunku i zmienił tego avka, bo zdaje się, że Ciebie to bawi... Widać, że ledwo żyje. Jeszcze wózek inwalidzki w tle :roll: Pomyliłeś fora, to nie vomito.pl albo sadistic.pl...
0/10, cholera!

A do innych bohaterów typu Kamiloxin: TYM razem się przypier***am do avka, bo naprawdę jest ku temu powód i nie śmiej twierdzić inaczej.
Obrazek
Murzyn pasuje do tego forum i jest zarąbisty więc dam 10/10
Obrazek
Motoryzacja nie moja bajka, ciężko mi ocenić, jest to nowość, bo nie mikurs, ale mikurs wydawał mi się fajniejszy ;p
6/10

Jeszcze co do avka Carla, chłopie ładnie teraz dopierdoliłeś, masakra, jak można dawać starszą, schorowaną osobę jako avek. Chyba nie masz za grosz szacunku do innych ludzi...
Obrazek
Robert M w czerwonej czapce, ukazany z profilu. Może być, 8/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Zabójczy uśmiech zasługuje na 9/10
Salieri Cię dorwie
Za ten avek zasłużyłeś na wpierdol...
0/10
Obrazek
Avek zrobiony ciekawie lecz nie jest to mistrzostwo avatarów na forum dam 9,5/10
PS:RG13 to nie Mikursy tylko Mikrusy
Obrazek
Ciekawy avek, "tapczan" w kombiaku, lubię klimaty PRL-u. 10/10 :mrgreen:
zabójczo śmieszny Jaś Fasola 10/10
Nie wiem co to jest . Moja pani , którą jeszcze wczoraj miałem była o wiele lepsza .4/10

Nie masz avka to po co się tu udzielasz? //dosia92
No Carl trochę przesadziłeś. Popieram Xtravaganze,bo to nie jest zabawne. A co do Ciebie Xtra, to nie jestem żadnym bohaterem, tylko to jego sprawa co wstawia na avatar :-)
Obrazek They never fight alone...