Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Bundy zasługuje na 10/10 :-)
Obrazek
Jak się dowiedziałem jest to fiat 125p, wcześniej miałeś chyba wersje kombi, jednak nie zmienia to mojej oceny i daje 6/10
Obrazek
I znów nowy avatar RG13 ;-) . Ten mi się nie podoba, poprzedni był o wiele lepszy, dam 5/10
Obrazek They never fight alone...
Avek na pewno lepszy od sygny, ładnie wpasowuje się klimat w forum, czytelny, ale nie rzucający się w oczy podpis, 8/10

PS. To jest moja ostatnia zmiana avka i sygny, znalazłem te idelane :)) , już nie zmienię, a na pewno w ciągu najbliższych tygodni ;-)
Obrazek
Fajne dam 8/10 ;-)
Obrazek
Albi napisał(a):
Nie bardzo lubię klimaty PRL-u, ale samochód ładny, 9/10.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Avatar fajny, ale ten napis nie pasuje. Lepiej aby był Joe Barbaro, Ocenie na 9/10
Obrazek
Albi napisał(a):
Albi napisał(a):
Nie bardzo lubię klimaty PRL-u, ale samochód ładny, 9/10.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Ten napis :-/ (7/10)
Obrazek
Sorka że się wtrącam, ale to ocenianie na krzyż jeden po drugim nie wydaje się wam niestosowne, tym bardziej że cytujecie ciągle swoje "stare" oceny. Rozumiem że to dział forumowych gier, ale bez przesady.

EDIT :// Oceniam avatar Albiego, nie chce mi się pisać oceny dla Mikrusa
A żeby nie było OT:
Avatar tak sobie, Joe Barbaro celujący w czyjąś stronę. Napis Mafia II jest zbędny, psuje "klimat" avka. 6/10
Avatar dosii92 reprezentuje polskie mleko 8/10
Obrazek
fajny avek 9/10
Przepraszam, że cytuję posta wyżej, ale...

karol626 napisał(a):
fajny avek 9/10

No, bosko, naprawdę. A gdybyś tak napisał więcej to by się coś stało? Choćby skały srały - pisz sensownie! Nie rób tego błędu co ja! Bo Cię - czysto i po polsku - zgnoją. Jak nie tu, to gdzieś indziej.

Twój avatar mi się nie podoba. Przypomina mi jakąś beznadziejną bajkę typu "laser w oczkach", "hiper-moc reaktywacja" (wymyślone tytuły :D ) itp. Zresztą kompletnie nie pasuje do forum i jest bardzo prosty. Co prawda mój też jest monotonny i niezbyt wyszukany, ale jednak chyba i tak lepszy od Twojego badziewia. Bynajmniej to jest moje zdanie. 2/10, żeby Ci nie było przykro ;-)
Avatar Karola to logo Linkin Parku ;)

Avatara Rnakiego chyba jeszcze nie oceniałem. Jakiś chłopek idzie i idzie, chyba nigdy nie dojdzie ;-) Kojarzy mi się z teledyskiem jakiejś piosenki z dzieciństwa. Mógłby być większy. Moja ocena to 6/10
Wściekły facet który zaraz zacznie swoje zadanie. 8/10
Obrazek